Dalga geçiyon herhalde.
Dalga geçiyon herhalde.
Göster ashura orada nerede Enma'nın efekti ?Dalga geçiyon herhalde.
Kizaru vs Kaido beklerken SAnji vs Kizaru olabilir. Adam baya yükseldi. xdYasakani no Magatama ve Inugami Guren tekniklerine bakınca mümkün bence. En son Robin'de gördük benzerini. Oda teklarlar işte.
Vergo'dan dayak yiyen coşuyor. Smoker da Amiral döner.Kizaru vs Kaido beklerken SAnji vs Kizaru olabilir. Adam baya yükseldi. xd
Akainu olsaydı öldürürdüAmiralleri Yonkolarla değil sağ kollarla kıyaslamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Luffy'i şu durumlara sokabilecek bir amiral yok ve olmayacakta.
Güncel Luffy'i öldürebileceğini sanmıyorum. Ana karakter olmasaydı Kaido'da çok rahat öldürürdü.Akainu olsaydı öldürürdü
Günceli zaten çok zor herhangi bir karakterin öldürmesi. Adam şuan top tier oldu. Arc başı halini Akainu rahat alır o hale sokarGüncel Luffy'i öldürebileceğini sanmıyorum. Ana karakter olmasaydı Kaido'da çok rahat öldürürdü.
Vurmadan 2 saniye önce haki basan adam tam saldırı rakibe değmeden önce kapayacak değil ya?Hakiden sonra mod değiştiriyor adam, Ashura değmeden önce de görünüyor enma değdikten sonra da görünüyor.
Çok net bir şekilde Ashura'dayken efekt falan da yok.
Örnek olarak verdiğin yerde ise direkt saldırıdan öncesi var.
Benim mantık sadece bunla alakalı değil genel ile alakalı. Daha önce de söyledim. Enma ile ilgili olsa daha öncekiler gibi bu açık net bir şekilde dile gelirdi zaten. Niye önce yaptığını şimdi yapmasın yazar ?Vurmadan 2 saniye önce haki basan adam tam saldırı rakibe değmeden önce kapayacak değil ya?
Dragon twister’da daha o ejderha aurasını hazırlamadan önce basıyor enmayla bOndan sonra mor ejderha çıkıyor.
Ashura’da da aynı şekilde önce enma’yı görüyoruz beyaz aurayla. Yani hakiyi basıyor. Ondan sonra ashura çıkıyor ve mor aura var orda. Yaklaşırsan görürsün. Hakisiz hali buydu:
Kaido’ya attığında mor aura da var:
Dragon twister direk silahtaymış gibi duruyor tamam. Ama o hep olan bi efektti ve haki değildi. Enma mor yaptı onu. Onun da normal hali buydu:
Hortumda da haki yok yani. Hakisiz haliyle bile yarattığı ejderha mor olmuş. Ejderhadan önce kılıçta morluk görülüyor ama senin mantıkla bakarsak o da saldırıdan önce değil.