Buna inanıyor musun ? King'in ödülü 2m çıksa yine söylemezler.King'in ödülü şöyle bir 1.400lerde falan çıksa da Katakuri'den zayıf görenlerde yanlış düşündüklerini anlasa.
Buna inanıyor musun ? King'in ödülü 2m çıksa yine söylemezler.King'in ödülü şöyle bir 1.400lerde falan çıksa da Katakuri'den zayıf görenlerde yanlış düşündüklerini anlasa.
1,3 queen varken 2 çıksa denmez tabii :TBuna inanıyor musun ? King'in ödülü 2m çıksa yine söylemezler.
Kendi bildiğini okumaya devam edecek olanlar var o bariz zaten. Ben az biraz daha adaletli düşünebilenleri kast ediyordum.Buna inanıyor musun ? King'in ödülü 2m çıksa yine söylemezler.
Yav he he bende tiye alıp cevap veriyorumSaçma çünkü kendisi çok daha saçma sapan şeyler yaptı yukarıda. Şimdi daha yeni iki tane çok yakının kaybetmiş el kadar çocuğa çemkirmesine gerek yok.
İnsan önce döner sıfatına bakar ben bu sözleri söylüyorum ama ben ne haltlar yedim der.
Değil mi cevap veremeyince yav he he dersin zaten xDYav he he bende tiye alıp cevap veriyorum
Savaştayız ağlama diyor sen komutansın diyor. Senin anladığın herhalde anasına bacısına sövdü falan hsdfsfDeğil mi cevap veremeyince yav he he dersin zaten xD
Niye bu kadar sıkıyorsun ? Boş konuşmuş demek çok mu zor ? Kendisi savaşın ortasında saçmalıyor diye yermişim zaten, kendisi savaşa uygun davransa neden son bölümdeki halini yereyim ?Savaştayız ağlama diyor sen komutansın diyor. Senin anladığın herhalde anasına bacısına sövdü falan hsdfsf