Queen Kata'dan güçlü yani.Marco'dan yüksek çıkacağını düşünüyorum bende ödülünün. Millet inkar etse de güç anlamında bir şeyler anlatıyordur bize ödüller.
Queen Kata'dan güçlü yani.Marco'dan yüksek çıkacağını düşünüyorum bende ödülünün. Millet inkar etse de güç anlamında bir şeyler anlatıyordur bize ödüller.
rakibi marco olursa bir bölümde düşer sanırım, zoro olursa uzun uzun zaman ayırılır. ben arc yavaştan bitiyor diye düşünüyorum. sanjinin queen dövüşüşnden mads fbsi gelir ama marco vs kingden kinge bir hikaye gelmez. zoro ile eşleşsin diye dua etmen lazım o zamanKlişe olacak ama yakında gerçek gücünü görürsün.Marco’dan bile sonraya saklandıysa ödülü bu adam boş değildir.
İşine gelmeyen inkar ediyor olay bu kısaca. Madem öyle yapılıyor ileride işime gelmezse bende inkar edeceğim.Marco'dan yüksek çıkacağını düşünüyorum bende ödülünün. Millet inkar etse de güç anlamında bir şeyler anlatıyordur bize ödüller.
Algı yapmayın diyene bak.Aynen Ace neler yapmış ağa okuyacağız ağa ne güzel olacak felan derken çakmak gazı ile yanan Ace. Savaş içinde güçlenerek ufurukten bir koramirali yenen Ace.
Bu kaçıncı hüsran be. Yazık adamlara.Aynen Ace neler yapmış ağa okuyacağız ağa ne güzel olacak felan derken çakmak gazı ile yanan Ace. Savaş içinde güçlenerek ufurukten bir koramirali yenen Ace.
Daha tehlikeli olduğu kesin. Gücüyle yapabileceği şeyler insanlar için çok daha tehlikeli. Ayrıca Katakuri'den daha dayanıklı ve daha bitirici saldırıları var muhtemelen.Queen Kata'dan güçlü yani.
Zoro ile eşleşirse güçlüdür zaten.Artık Zoro amiral seviyesi mi dediğimiz dönemi geçip amiraller Zoro seviyesi mi ? diye sorduğumuz döneme geçiş yapacağız.rakibi marco olursa bir bölümde düşer sanırım, zoro olursa uzun uzun zaman ayırılır. ben arc yavaştan bitiyor diye düşünüyorum. sanjinin queen dövüşüşnden mads fbsi gelir ama marco vs kingden kinge bir hikaye gelmez. zoro ile eşleşsin diye dua etmen lazım o zaman
Zoro eğer ki tek başına Kaidoyu alırsa amiral seviyesi olmuş demektirZoro ile eşleşirse güçlüdür zaten.Artık Zoro amiral seviyesi mi dediğimiz dönemi geçip amiraller Zoro seviyesi mi ? diye sorduğumuz döneme geçiş yapacağız.
Hiçbir beklenti tutmayınca tabii xd.Yazarın dedikleri bizzat inkar ediliyor burada.Enma p.up mı konusu en basitinden.WG ya da fanverse diyip dalga geçiyoruz da onlarla aramızda pek bir fark yok bu tarz işlerde.Bu kaçıncı hüsran be. Yazık adamlara.