Luffy fanları mantığı bölüm 3Uff uff boynum kırılıyordu.
Kılçık Ace.
King’den vasıflı değildir.Çünkü king dövüşün yarısında çay içmeye gitmez yenilince de hasırlar kaçıp kurtuldu mu acaba diye ümit etmezdi.:dadamın tek vasfı kingden daha vasıflı sağ kol olmak :d hemen smoothie de böyle yazılıyor kjsdksjd ben ezikleniyor diye savunuyorum zaten onu, biliyoruz vasıfsız çizildiğini
Aslında öyle bile değil. King'in daha dayak ata ata yenildiği birini görmedim. Dayak yediğinde bile adabıyla yiyor en azından.adamın tek vasfı kingden daha vasıflı sağ kol olmak :d
Şu heyecanla beklenen, sonra bunlar olunca geçerliliğini yitiren roman değil miydi bu Ace romanı?Ace'i en başta Teach sırtından bir yokluyor. Sırtına bir şamar atıyormuş midesini az kalsın kusuyormus.
Yüzü gözü kıpkırmızı olmuş. Ace romanında oluyor bunlar.
adamın kanatları var meyvesi de uçan meyve. pfft fena boş karakter o da. who ve sasakiye bile söz geçiremiyorKing’den vasıflı değildir.Çünkü king dövüşün yarısında çay içmeye gitmez yenilince de hasırlar kaçıp kurtuldu mu acaba diye ümit etmezdi.:d
Aynen Ace neler yapmış ağa okuyacağız ağa ne güzel olacak felan derken çakmak gazı ile yanan Ace. Savaş içinde güçlenerek ufurukten bir koramirali yenen Ace.Şu heyecanla beklenen, sonra bunlar olunca geçerliliğini yitiren roman değil miydi bu Ace romanı?
Klişe olacak ama yakında gerçek gücünü görürsün.Marco’dan bile sonraya saklandıysa ödülü bu adam boş değildir.adamın kanatları var meyvesi de uçan meyve. pfft fena boş karakter o da. who ve sasakiye bile söz geçiremiyor
Marco'dan yüksek çıkacağını düşünüyorum bende ödülünün. Millet inkar etse de güç anlamında bir şeyler anlatıyordur bize ödüller.Klişe olacak ama yakında gerçek gücünü görürsün.Marco’dan bile sonraya saklandıysa ödülü bu adam boş değildir.