Dof'un ipleri mutlak değil, öyle olsa Luffy o kilitlenmeden kurtulamazdı. O yüzden Dof önüne geleni kukla yapardı mantığı boşuna. Dof kukla yaparsa, onlar da Dof'tan çakma pervane yapar.
Dof'un seviyesi ne ki onun dört ası bir şeyler olsun. Bütün sağ kollar Dof'u pas pas yapar. İkinci adamlar suyunu çıkarır Dof'un. Dof'un kapışabileceği adamlar üçüncü adamlar ki onda bile şu an gördüğümüz üçüncü komutanlar galip gelir Dof'a karşı. O yüzden Dof üzerinden Pica övmek nafile.
Birebir dövüşte Pica'yı rezil ederler. Misal Sanji, Pica'yı gözlem fakiri Zoro'dan daha kolay yener. Herkes Zoro gibi aptal değil. Zoro'nun kafası geç basıyor diye millet de aynı durumda olacak değil. O yüzden taş övmeye gerek yok.
Gerçekten ufacık bir taş övme amacım olduysa taş olayım Genel konusmadım jacki kukla yapar dedim çünkü 1 milyarlık bir 3. komutanda olsa her komutanın üst seviye bir karakter olamıycağının kanıtıdır.Dof Jokerdir scihibukaidir hükümetin yakalamaya başaramadığı bu yüzden kutsallara şantaj yapabilen bir karakterdir öyle ana baba desteğiyle denizlerde fink atmamıstır .Dof hiç bir komutana paspas olmaz benim gördüğüm hepsiyle zorlu bir mucadele verir bu gördüğümüz kingi indirir ayrıca jack dingilini dövmeye bile tenüzzel etmiyceğini vurgulamak istedim önüne geleni zırt diye kukla yapabilse dünyayı ele geçirmişti ip koparsa kopar doflamingo tek stratejiyle savaşmıyan bir karakter oldukca tecrübeli kraker salagı gibi yağmur yağarsa bütün stratejisini kaybedicek bir denyo değildir bu beyinsiz gerizekalıların doflamingoyu yenebilmesinin imkanı yok. pica icinde jacki ugrastırır dedim cunku ugrastırır bedeni bulucanda tekliycen jack mi yapıcak bunu komutan diye hortumu savurdumu tek mi atmasını bekliyorsunuz kenan komutan mı buDof'un ipleri mutlak değil, öyle olsa Luffy o kilitlenmeden kurtulamazdı. O yüzden Dof önüne geleni kukla yapardı mantığı boşuna. Dof kukla yaparsa, onlar da Dof'tan çakma pervane yapar.
Dof'un seviyesi ne ki onun dört ası bir şeyler olsun. Bütün sağ kollar Dof'u pas pas yapar. İkinci adamlar suyunu çıkarır Dof'un. Dof'un kapışabileceği adamlar üçüncü adamlar ki onda bile şu an gördüğümüz üçüncü komutanlar galip gelir Dof'a karşı. O yüzden Dof üzerinden Pica övmek nafile.
Birebir dövüşte Pica'yı rezil ederler. Misal Sanji, Pica'yı gözlem fakiri Zoro'dan daha kolay yener. Herkes Zoro gibi aptal değil. Zoro'nun kafası geç basıyor diye millet de aynı durumda olacak değil. O yüzden taş övmeye gerek yok.