Alakasız oldu biraz bu. Onu yazma sebebim. Zoro'nun bu saldırısının onu bayıltabileceğine inanması. O denli güçlü olduğunu düşünüyor. Adam kendi ağzıyla söylüyor hepsini zaten. Her şeyimi koyuyorum bu saldırıya diye. Zoro'dan en fazla bu çıkardı, bu saldırıda Kaido'ya iz bırakmakla kalıyor. Kaido hala sapasağlam ayakta.
Tekrar söylüyorum bunu. Vurgulamak istediğim şey aralarındaki seviye. O bölümü hepimiz okuduk yani. Bir tarafta bir adamın her şeyini koyduğu bir saldırı var, o saldırının verdiği etki ortada. Diğer tarafta ise sadece hakili yumruklarıyla hasar veren bir adam var. Ne g4 açılmış, ne sınırları zorlanmış bir saldırı var. Verdiği etki ortada.
Luffy'nin kral hakiyi çok üst seviye kullanması ile geldiği bir seviyeden bahsediyorsun, o dövüş esnasında(başında) o durumda değildi. Kral hakiyi en üst seviyede kullanan karakterler zaten seride zirve karakterlerdir.
Ve şu saatten sonra Luffy'nin g4'e falan girmesi eğer zaman sınırı yoksa, hakisinin bitip rezil rüsva olmasıyla sonuçlanır. Örneğin ada eğer şehrin üzerine düşmeyecekse, Luffy diğer karşılaşmasında Kaido ile g4'e falan girmeden dövüşmeli.
Bahsettiğimiz bölümde zaten bunları yazdım ama şunu da söylemeliyim, Zoro baya baya Luffy'den güçlüymüş 2 yılın ardından geri döndüğünde