Üye silindi 7459
Skypiea sezonu küçültülmüş One Piece'tir.Skypia denilen serinin en gereksiz ve boş arc'ı hakkında kafamda çok az şey kalmış onu farkettim.
Skypiea sezonu küçültülmüş One Piece'tir.Skypia denilen serinin en gereksiz ve boş arc'ı hakkında kafamda çok az şey kalmış onu farkettim.
Bunu bayadır soyluyorum bugun bir takipçim bu videoyu yolladı.Skypiea sezonu küçültülmüş One Piece'tir.
Bunu kendi kanalında dilimize çevirir ver izleyelim bu ne ya ecnebi ecnebiBunu bayadır soyluyorum bugun bir takipçim bu videoyu yolladı.
Hayatımda gördüğüm en sağlam ve en yaratıcı teori.
One Piece'i Görmüşüz.
Antik Krallığı görmüşüz.
Bizim haberimiz yokmuş.
One Piece'in sonu hakkında spoiler yemek istemeyen arkadaşlar izlemesin. Ben izledim , tüm seyir keyfim yok oldu. Adam resmen her şeyi hayvan gibi ispatlamış
Yapabilirim bu arada. Adama yazdım.Bunu kendi kanalında dilimize çevirir ver izleyelim bu ne ya ecnebi ecnebi
Bana kalırsa yüzünü gizlemesinin sebebi editör tanıdığı olması falan. Böyle bir teorinin çıkması kesinlikle normal değil. Bu Jaya adasının uçmasını ben de Raftel'e bağlayacaktım ama adam çok efsane şekilde kanıtlamış.Bunu kendi kanalında dilimize çevirir ver izleyelim bu ne ya ecnebi ecnebi
Ben de izledim bu teoriyi bugün hatta atacaktım da unuttum. Sadece enies lobby bağlantısını oturtamadım kafamda. Türkçesini yapsan da anlasakBunu bayadır soyluyorum bugun bir takipçim bu videoyu yolladı.
One Piece'i Görmüşüz.
Antik Krallığı görmüşüz.
Bizim haberimiz yokmuş.
One Piece'in sonu hakkında spoiler yemek istemeyen arkadaşlar izlemesin. Ben izledim , tüm seyir keyfim yok oldu. Adam resmen her şeyi hayvan gibi ispatlamış
one piece ile alakasi olmayan arkadaş attı az önce lütfen birisi çevirsin bende 22 dakika bi videoyu izleyecek ingilizce yok çok merak ettimBunu bayadır soyluyorum bugun bir takipçim bu videoyu yolladı.
One Piece'i Görmüşüz.
Antik Krallığı görmüşüz.
Bizim haberimiz yokmuş.
Çevirip kanalımda paylaşacağım , yüksek ihtimalle adam izin verecek.one piece ile alakasi olmayan arkadaş attı az önce lütfen birisi çevirsin bende 22 dakika bi videoyu izleyecek ingilizce yok çok merak ettim
abi senin kanal neydiÇevirip kanalımda paylaşacağım , yüksek ihtimalle adam izin verecek.
İsmimle aynı caporiabi senin kanal neydi