Ferit ne anlatıyon sen? Luffy 10 dakika bekleyip gelmiş gibi söyledin ben de kaynağın ne dedim. Bu kadar basit.Tamamen mangadan konuşuyoruz burada, yetişmiş Luffy'in işte bu, hoşuna gitmemesi fazla dayak yemesinden kaynaklı![]()

Ferit ne anlatıyon sen? Luffy 10 dakika bekleyip gelmiş gibi söyledin ben de kaynağın ne dedim. Bu kadar basit.Tamamen mangadan konuşuyoruz burada, yetişmiş Luffy'in işte bu, hoşuna gitmemesi fazla dayak yemesinden kaynaklı![]()
Pilavım isterde yapmam mı ?Şimdi böyle sırasıyla bakınca fark ettim bunun gifi çık güzel olur. Tam avatarlık.
Luffynin 10 dakika dinlenmesi gereken yerlerde dinlenmediğini göster de biz de bilelim ne yapıyor o sırada. Adam kendisi diyor 10 dakka dinlenmesi lazım diye. Law bile diyor. Ama sizin luffiperestler inkar ediyor, Allah sizi ibret alalım diye yaratmışFarazi konuşmuşsun. 10 dakika boyunca dinlendiğini tam gösteren bir sayfa yok. Haki kullanamaması 10 dakika boyunca hiç hareket etmediği anlamına gelmiyor.
Bu haterlar hep manga desteksiz konuşuyor niyeyse.
Yavaş yapsın .dOled tv bile yapar.
Cidden uçuk bir fanlığın var bu siteye gelmiş en büyük fan senin eline su dökemez xDFerit ne anlatıyon sen? Luffy 10 dakika bekleyip gelmiş gibi söyledin ben de kaynağın ne dedim. Bu kadar basit.Öyle bir durum yok anlayacağın.
Şimdi hangi mangayı tartışıyorsunuz senin mangan mı yoksa Red'in mangası mı ona göre dahil olacağım.Ferit ne anlatıyon sen? Luffy 10 dakika bekleyip gelmiş gibi söyledin ben de kaynağın ne dedim. Bu kadar basit.Öyle bir durum yok anlayacağın.
Orta yolu bulalım sen kendi mangandan bahset xDŞimdi hangi mangayı tartışıyorsunuz senin mangan mı yoksa Red'in mangası mı ona göre dahil olacağım.![]()
Benimkinde siluet yok dobra dobra çizim var. xDOrta yolu bulalım sen kendi mangandan bahset xD