Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logia meyvelerin Paramecia meyvelerden çok daha güçlü olmasının sebebi logia savunması ve bu uyanış olayına bağlanacak bana göre.
Dof Cracker olayında mesela kimin uyanışı varsa o rakibin yeteneği kendi lehine çevirebilir uyanışla.

Fakat bir paramecia meyvesi Logia meyvesine üstünlük sağlayamaz.
Sebeplerini sırayla açıklayacak olursam.

1- Logia'lar sınırsız ve kalıcı üretkenliğe sahip.
2- Çevreyi etkileme faktörleri çok fazla.
3- Çevreyi etkilediklerinde bu sonuçlar kalıcı oluyor.
4- Sadece çevreyi değil kişiyi de doğrudan etkileyen yeteneklere sahipler.

Yani Logia olan bir yetenek kişi yenildiğinde bile hala aktif kalabiliyor evrende. Dof, Kata uyanışı mesela Dof yenildiğinde sicimleri kayboluyor, fakat Logia olan Croc yenildiğinde sadece çevreyi etkileme faktörü kayboluyor. Onun öncesinde çöle çevirdiği alanlar hala çöl. Aynı şekilde Kuzan ve Akainu adadan ayrılmalarına rağmen meyve faktörleri hala devam ediyor. İyi logia meyve kullanıcılarında gördüğümüz en büyük şeylerden biri gittikleri yerlerin iklimini değiştiriyor, kendi lehine çeviriyor olmaları.

Dof'un sicimleri kişiyi doğrudan etkilemiyor. Yani kimsenin kıyafeti ya da kendisi sicime dönüşmüyor. Logia da ise bu muhtemelen oluyor, yani kişinin kendine bağlı olduğu eşyalar hatta kendisi bile meyve'nin gücüne maruz kalıyor. Yani 1v1 de Paramecia ve Logia tipi yetenek uyanış kullansa oradan logia yeteneğine sahip kullanıcı galip çıkar. Paramecia çevre faktörünü kullanamaz büyük ihtimalle. Bu da onu dövüşme çok sıkıntılı bir duruma sokar. Düşünsenize paramecia uyanışın var ama her taraf logia kullanıcısının kontrolünde sen ise hiçbir şey yapamıyorsun.

Onun farkındayım. Senin avatarın bir süredir böyle de DM'ın avatarının bu olması güldürdü.
Yetişince ne olduğunun cevabını vereyim bak mangadan hemde xD

Hazırsan başlıyoruz.

Bu sahnede Luffy, 10 dakikalık molasını bitirmiş ve yetişiyor, beklenen an bu an.

Sonra Kaido yada Bigmom, Luffy'e git arkadaşlarına yetiş diyorlar geri gönderiyorlar.

Luffy tabi kırılmaz o yüzden ısrar ediyor, yonkoulara yetişirim ben bunlardan üstünüm falan diyor ve tekrar şansını deniyor.

Tabi bir yetişmenin daha sonuna geliyoruz, tekrar ait olduğu yere yetişen Luffy ile.

Hepsi mangada olan şeyler hiç yorum yok bir sonraki hafta başka yetişmelerde buluşmak üzere sağlıcakla kalınxD

Hazırsan başlıyoruz.

Bu sahnede Luffy, 10 dakikalık molasını bitirmiş ve yetişiyor, beklenen an bu an.

Sonra Kaido yada Bigmom, Luffy'e git arkadaşlarına yetiş diyorlar geri gönderiyorlar.

Luffy tabi kırılmaz o yüzden ısrar ediyor, yonkoulara yetişirim ben bunlardan üstünüm falan diyor ve tekrar şansını deniyor.

Tabi bir yetişmenin daha sonuna geliyoruz, tekrar ait olduğu yere yetişen Luffy ile.

Hepsi mangada olan şeyler hiç yorum yok bir sonraki hafta başka yetişmelerde buluşmak üzere sağlıcakla kalınxD
Farazi konuşmuşsun. 10 dakika boyunca dinlendiğini tam gösteren bir sayfa yok. Haki kullanamaması 10 dakika boyunca hiç hareket etmediği anlamına gelmiyor.

Bu haterlar hep manga desteksiz konuşuyor niyeyse.

Hazırsan başlıyoruz.

Şimdi böyle sırasıyla bakınca fark ettim bunun gifi çık güzel olur. Tam avatarlık.

Hazırsan başlıyoruz.

İnsan varsa yorum da vardır :artiz:

Farazi konuşmuşsun. 10 dakika boyunca dinlendiğini tam gösteren bir sayfa yok. Haki kullanamaması 10 dakika boyunca hiç hareket etmediği anlamına gelmiyor.

Bu haterlar hep manga desteksiz konuşuyor niyeyse.
Çok doğru diyorsun, bak mesela 10 dakikalık aradan sonra kendine gelip saldıran Luffy'i ilk defa görüyoruz

Herhalde gökyüzündeki yıldızlara bakıyor, yada amuda kalkıp hareket etmiş, Zoro'nun koltuk altında bu şekilde duracak değil ya xD

Edit: Yetişen Luffy gösterdik adamlara gene yaranamadık iyi mi xD

Çok doğru diyorsun, bak mesela 10 dakikalık aradan sonra kendine gelip saldıran Luffy'i ilk defa görüyoruz

Herhalde gökyüzündeki yıldızlara bakıyor, yada amuda kalkıp hareket etmiş, Zoro'nun koltuk altında bu şekilde duracak değil ya xD

Edit: Yetişen Luffy gösterdik adamlara gene yaranamadık iyi mi xD
İlk defa olduğunu nasıl çıkardın anlamadım. Saldırmış ve sonra geri püskürtüldüğünü görüyoruz. Attığın sahnede havada püskürtüldüğü sıra ki sahne. Sonraki sahne duvara giriyor zaten. Manga okuyon mu sen anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık