Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin 10 dakika G4 kullanamaması ile hareket edememesi karıştırılmış sanırım. Tabi o 10 dakika off-panel de de geçilmiş olabilir ama luffy 10 dakikanın her saniyesinde ölüp ölüp dirilmiyor.
Luffy'nin 10 dakika g4 kullanmaması gibi bir durumu olmadı şimdiye kadar, fanı olduğun karakterin özelliklerini bil arkadaş ya :artiz:

Ben herkesten üstün olan hali bu.
En azından düzgün hasar verip de yattı. Atış kaçırıp, üstüne yatabilirdi de.
Son sayfada ne novaların ne de kınların verdiği yara gözükmüyordu. Ama luffy'nin verdiği yüzündeki yaralar belliydi ki luffy'nin asıl verdiği yaralar içtendi.

Luffynin 10 dakika dinlenmesi gereken yerlerde dinlenmediğini göster de biz de bilelim ne yapıyor o sırada. Adam kendisi diyor 10 dakka dinlenmesi lazım diye. Law bile diyor. Ama sizin luffiperestler inkar ediyor, Allah sizi ibret alalım diye yaratmış :D
Dinlenmesi gerekmiyor. Ama hakisi 10 dakika sonra geleceği için geri çekildiği yer var. Savaşmaya devam eder zorunda kalırsa. Doflamingo karşısında ilk g4'ten çıktığı sıra hiç hareket edemeyecek haldeydi. Burada da aynı durum oluyor ama hareket edebiliyor. Ondan sonrasında kendi hareket ediyor.

Gördüğün gibi kendi tepki verebilip, ortamda kendini savunabiliyor.

@RedTeroR
@Millennium Wizard

Manga okuyun manga. Bırakın boş işleri. Ayrıca ben zarar verdi felan da demedim. Kendi savaşabilmiştir. Savaşmayı da illa zarar verdi olarak düşünmeye gerek yok. Kendini korumuştur, saldırılardan zarar almamıştır. Ki durum onu gösteriyor.

@01746

Zarar veremez zaten hakisiz Yonkou'lara. Ama tepki verip kendini savunabilmiş ataklardan kaçınabilmiştir.

Dinlenmesi gerekmiyor. Ama hakisi 10 dakika sonra geleceği için geri çekildiği yer var. Savaşmaya devam eder zorunda kalırsa. Doflamingo karşısında ilk g4'ten çıktığı sıra hiç hareket edemeyecek haldeydi. Burada da aynı durum oluyor ama hareket edebiliyor. Ondan sonrasında kendi hareket ediyor.

Gördüğün gibi kendi tepki verebilip, ortamda kendini savunabiliyor.

@RedTeroR
@Millennium Wizard

Manga okuyun manga. Bırakın boş işleri. Ayrıca ben zarar verdi felan da demedim. Kendi savaşabilmiştir. Savaşmayı da illa zarar verdi olarak düşünmeye gerek yok. Kendini korumuştur, saldırılardan zarar almamıştır. Ki durum onu gösteriyor.

@01746

Zarar veremez zaten hakisiz Yonkou'lara. Ama tepki verip kendini savunabilmiş ataklardan kaçınabilmiştir.
Dinlenmesi gerekmiyor gerçekten.

Bak mesela hiç dinlenmesine gerek var gibi mi duruyor burada ?

Mangayı oku mangayı lütfen...

Dinlenmesi gerekmiyor gerçekten.

Bak mesela hiç dinlenmesine gerek var gibi mi duruyor burada ?

Mangayı oku mangayı lütfen...
Burada bir anda çıktığı için böyle oldu saniyelik bir şey. 10 dakika boyunca böyle olduğunu sen varsayıyorsun. Hem hala g4'e girmeden saldırmayı denemesi hakisinin geri gelmediğine işaret de olabilir.

Burada bir anda çıktığı için böyle oldu saniyelik bir şey. 10 dakika boyunca böyle olduğunu sen varsayıyorsun. Hem hala g4'e girmeden saldırmayı denemesi hakisinin geri gelmediğine işaret de olabilir.
Bak diğer sayfaları da atarım ama gerek yok, istiyorsan atalım ? Atalım mı ?

Yapma böyle şeyler, her şeyini verdi diyor ve vermiş her şeyini bu hale gelmiş sen dinlenmesine gerek yok diyorsun.

Yalnız Brulle çıkmasa Luffynin karşısına, Katakuri de öldürme niyetinde olsa şu an One piece bitmişti o sahnede

Acayip kötü bir handikap G4.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık