Reis Zoro'da kıçında ki kılıça sahip çıkamıyor hemde ikidir dikkat etsin üçüncü de geri vermezler. Gerçi daha iyisini veriyorlar nasılsa sıkıntı yok gene sizin için.Hahaha Luffy daha yanında ki Tama’ya sahip çıkamıyor reyiz...
Reis Zoro'da kıçında ki kılıça sahip çıkamıyor hemde ikidir dikkat etsin üçüncü de geri vermezler. Gerçi daha iyisini veriyorlar nasılsa sıkıntı yok gene sizin için.Hahaha Luffy daha yanında ki Tama’ya sahip çıkamıyor reyiz...
Aynı mantıkla koskoca filo amirali sengoku'da luffy'e vurdu. Şu chopper örneği gerçekten baydı artık.Doğru Chopper zeminle bir olmuştu. Amiral kim ki.
Haki kullanıp kendini savunduğu belirtildi. Orada Haki kullanmayıp aklı yerinde olmayan bir bm olması da cabası. Tabi luffy'nin az da olsa hakisiyle durdurmaya çalışması da zarar görmemesin de etkili olmuştur sanırım.90 Yaşındaki Hyogo dede yaşadı. Xd
Akainu vursa dedenin cesedi bile kalmazdı.
Aynı mantıkla Linlin amiral olsa, Akainu ise Yonko olsa; Linlin diyen az olurdu.Akainu;da o karizma olmasa Linlin de 48 yaşlarındaki vücuduyla karşımıza çıksaydı Akainu diyenler şimdikinden az olurdu.
Linlin en underrated korsan belki de.
Kaido karizma fit halinde. Ben yine Akainu diyorum :dAkainu;da o karizma olmasa Linlin de 48 yaşlarındaki vücuduyla karşımıza çıksaydı Akainu diyenler şimdikinden az olurdu.
Linlin en underrated korsan belki de.
Olur onları da şişe dizer. Manyak karı ne bulsa yer.Nami ve Chopper'a yaptığı gibi mi?
Ama Linlin amiral değil. Yonko. Denizcileri farklı kılan o güçte bir sürü insana sahip olmaları.Aynı mantıkla Linlin amiral olsa, Akainu ise Yonko olsa; Linlin diyen az olurdu.
Asıl Akainu en underrated karakter.
Onun sebebini gayet iyi biliyorsun. Manipülenin anlamı nedir?Nami ve Chopper'a yaptığı gibi mi?
O senin hatan xd.Kaido karizma fit halinde. Ben yine Akainu diyorum :d
9 Kın’ı görünce Oden sana adam, Akainu’yu da görünce Garp sanar.O senin hatan xd.