Zoro bile derken :/2y önceki Ace'i değil Kata şu anki Zoro bile yenebilir.
Zoro bile derken :/2y önceki Ace'i değil Kata şu anki Zoro bile yenebilir.
Krakerin püskevitine de G4süz ruhunu teslim ediyordu. G4 çok hafife alınıyor........Luffynin 10 yumrugunda düşen Katakuri, sağlam bir adamdan bir tane yese felç kalırmış.
Amacım Yubashiri idi Sanjiyle. Kem küm yaptı. Amacıma ulaştım. Sana da Ulti çok güçlü, yetiş ya g4 diyeyim reix....
Çok da ezmeyelim marimoyu tamam. Yine de Zoro ile kapışabilir bir süre için belkiZoro bile derken :/
Haki uyandırırsa eğer, bir ihtimal.2y önceki Zoro zaten Ace’in içinden geçerdi. Karasakal boynuna vurduğu için gözleri dolan adam Ace. Zoro değil de o çekse Kuma’nın verdiği acıları kötürüm kalırdı.
Karasakal, Zoro’nun boynuna vursa bizimkisi “hissetmedim 8-9 tane daha vursana aynı yere” derdi.
Boynum diye asla ağlamazdı ona eminim.Haki uyandırırsa eğer, bir ihtimal.
Akainu ananı da yeneceğim der, Katakuri de epey yakın geleceğe bakıyorsun Akainu der.Katakuri Akainu'yla savaşsa önce yandım anam, sonra anamı döv der
Akainu, Linlin’i orta zorlukta deler.Akainu ananı da yeneceğim der, Katakuri de epey yakın geleceğe bakıyorsun Akainu der.
Olay çözülür Sakazuki reis Bi tam görünsün sağ kollar ile arasındaki kulvar farkı açığa çıkar zaten
Saçma sapan krizlere giren ebleh Linlin Akainu gibi zeki biri karşısında diz çöker.Akainu, Linlin’i orta zorlukta deler.
Yaşlı yarı ölü Wb'ın yumruğunu yiyip yere yapışan akainu Bm'ın yumruğunu yese zeminle bir olur.Saçma sapan krizlere giren ebleh Linlin Akainu gibi zeki biri karşısında diz çöker.
Hatta Carmel Anayı da yenecek misin der.
Doğru Chopper zeminle bir olmuştu. Amiral kim ki.Yaşlı yarı ölü Wb'ın yumruğunu yiyip yere yapışan akainu Bm'ın yumruğunu yese zeminle bir olur.
90 Yaşındaki Hyogo dede yaşadı. XdDoğru Chopper zeminle bir olmuştu. Amiral kim ki.