Luffy'den daha dayanıklı yonko komutanı söyler misin bana Marco'yu falan sayma.Base Luffy bile zoan Queen'den dayanıklı adam.Dayanıklılık? Keskin Nişancı?
Birini Luffy, birini Sanji patlatmadi mi...
Luffy'den daha dayanıklı yonko komutanı söyler misin bana Marco'yu falan sayma.Base Luffy bile zoan Queen'den dayanıklı adam.Dayanıklılık? Keskin Nişancı?
Luffy dayak arsızı, Sanji ise seride ki en hızlı karakterlerden..... ?Dayanıklılık? Keskin Nişancı?
Sanji sayılmaz. Luffy’nin bir şey patlattığı yok kaç saat sürdü o dövüş bana saat verDayanıklılık? Keskin Nişancı?
En azından Akainu’dan kan almadan ölmez Kata...Kata ile ilgili sıkıntıyı anlamıyorsunuz xD
Kata şunu döver bunu döver diyorsunuz tamam da, bu onun için iyiye işaret değil hahaha
Akainu kazanmak için her şeyi yapacak bir adam.Kazandıkları savaşta bile rakibi kışkırtan adam sonuçta xd.Onur falan uğramaz Saka'ya yani.Akainu ne kadar kötü olursa olsun 15 bölüm aralıksız dövdüğü adama 1 bölümde yenilecek kadar düşmez.
Luffynin 10 yumrugunda düşen Katakuri, sağlam bir adamdan bir tane yese felç kalırmış.Luffy'den daha dayanıklı yonko komutanı söyler misin bana Marco'yu falan sayma.Base Luffy bile zoan Queen'den dayanıklı adam.
Amacım Yubashiri idi Sanjiyle. Kem küm yaptı. Amacıma ulaştım. Sana da Ulti çok güçlü, yetiş ya g4 diyeyim reix....Luffy dayak arsızı, Sanji ise seride ki en hızlı karakterlerden..... ?
Kaç saat dövdüğü adama yenildi. Döve döve yenilen Kata-samaSanji sayılmaz. Luffy’nin bir şey patlattığı yok kaç saat sürdü o dövüş bana saat ver
Kata Akainu'dan imzasını alırsa yeter bence ona, o imzaya sarılıp Akainu vs Bigmom'un ıslak hayallerini kurar.En azından Akainu’dan kan almadan ölmez Kata...
Sorun da o ya. Dövmemeli. Doverse kaybediyor xdKata ile ilgili sıkıntıyı anlamıyorsunuz xD
Kata şunu döver bunu döver diyorsunuz tamam da, bu onun için iyiye işaret değil hahaha