Iddiaya aslında sağkol olarak girmek daha doğru olur çünkü Cupcake'in iddiası buydu.Girme iddiaya Lucci öpsen yc3ün altı çıkmaz.Cp0 lideri diye tanıtılmış olması lazım.
Iddiaya aslında sağkol olarak girmek daha doğru olur çünkü Cupcake'in iddiası buydu.Girme iddiaya Lucci öpsen yc3ün altı çıkmaz.Cp0 lideri diye tanıtılmış olması lazım.
Onu sonra düşünürüz.Kaybedersem ismimi neye değiştireceğim ?
Senin yc3 lafına göre söyledim ben onu. Bana fark etmez sağ kol ve üzerinede varım.Iddiaya aslında sağkol olarak girmek daha doğru olur çünkü Cupcake'in iddiası buydu.
Onu şimdiden düşünelim çünkü ona göre iddiaya gireceğim.Onu sonra düşünürüz.
Kötü söz falan yazdırıcak değilim ki. Şimdiden bilirsek zevki kalmaz.Onu şimdiden düşünelim çünkü ona göre iddiaya gireceğim.
Merak ettim.Kötü söz falan yazdırıcak değilim ki. Şimdiden bilirsek zevki kalmaz.
Mf Luffy'i Mihawk-Tiç dışında yenebilecek şiçi yoktuMf Doff=Mf Crocodile > Mf Luffy
Ne diyeyim daha. Doff=Croco demişim. Genel algı Kum-kun'un tek yiyeceği üzerine üstelik.......:dTam "Sables" atılacak adamsin ama elimi kaldırmaya değmezsin! Sana sables atacağıma puromu yakarım daha iyi.
@Millennium Wizard olacaklardan korktu iddaa'ya girdik diye foruma girmiyor artık!
Senin de sonun Croc'a laf atmaktan olacak!
Two Piece mi bu?Mf Luffy'i Mihawk-Tiç dışında yenebilecek şiçi yoktu
Ne diyeyim daha. Doff=Croco demişim. Genel algı Kum-kun'un tek yiyeceği üzerine üstelik.......:d
MF Luffy'nin rakip tanımayacağını savunup, Güncel Zoro ve Sanji'nin komutan alamayacağını mı savunuyorsun keko.Mf Luffy'i Mihawk-Tiç dışında yenebilecek şiçi yoktu
Ne diyeyim daha. Doff=Croco demişim. Genel algı Kum-kun'un tek yiyeceği üzerine üstelik.......:d