Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro arc sonu Yc2, Sanji Yc3 olur. Sence Smoti ve Cracker Katayı alabilir mi ? Bence hayır.
Zoro'nun yc2lerden, Sanji'nin yc3lerden eksiği olduğunu kesin bir şekilde düşündüren ne sana mangada ? Zoro'nun tek kılıç stili ile yaptığı atak Linlin'i,Kaido'yu tereddüte düşürüyor.Böyle bir saldırı gücü bırak yc2leri,gördüğümüz Kata,Marco'da bile yok,Sanji desen f6 lvl adamlara tüm kekte base haliyle istediği zaman üstün gelebilen bir adam olduğunu zaten gösterdi.Suitle King ile Queen'in olduğu yerde insan kaçakçısı gibi Momo'yu kaçırdı.King'in atağından hasarsız çıkıyor.Aynı Sanji sadece koka basarak Maria'nın canını yakacağını da söyledi.Sadece koka basarak f6 seviyesinde bir karakter için diyor bunu.Üzerine görünmezliği,ashurayı,daha sakladıkları teknikleri düşün bu adamların.Kata vs Smoothie,Cracker dersen ikiliye daha çok şans veririm.Kata da alabilir çok bariz değil bence.
 
Yamato dan önce nami'ye benzeyen onlarca karakter var yav. Bunları sadece 984. Sayıda benzer çizdi onun haricinde klon denebilecek kadar benzerlik yok.
Ben de öyle diyorum zaten :D
Göz, burun, ağız vd. Oda'nın çizdiği kadın karakterlerin %90'ı Naminin değişik saçlı halleri, karakterin kişiliğinden değil çiziminden dolayı öyle.
Vivi= Mavi saçlı Arap Nami
Kalifa= Gözlüklü, sarışın sekreter Nami
Tashigi= Gözlüklü, kılıçustası Nami
Perona= Gotik Nami
Shirahoshi= Denizkızı Nami
Rebecca= Gladyatör Nami
Monet= Harpi Nami
Hiyori= Mavi saçlı Japon Nami
Yamato= Ak saçlı, boynuzlu Nami
 
Sağ kollar da amiraller gibi çok özel isimler. Lucci imkanı yok sağ kol seviyesi dönmez. Benim tahminim YC3, taş çatlasa YC2.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık