Üye silindi 6810
Biyerde shanks gilin arkasında sake içerken vardı diye hatırlıyorumYonko saga öncesinde hiç Oden'e geçen bir atıf var mı seride?
Biyerde shanks gilin arkasında sake içerken vardı diye hatırlıyorumYonko saga öncesinde hiç Oden'e geçen bir atıf var mı seride?
Yanımdaki adamları örgütlerim. Ortam karıştığı an ölü taklidi yapar bir köşede uyuruz. Hiç işim olmaz millete exp olmakla.Denizci eri olduğunu düşünsene. Maaşı iyi , her ayın 15 i maaşımı alır arada korsan kovalarım diye denizci oluyorsun ama daha ilk görevlerinden birinde Mihawk'ı yakalaman emrediliyor.
En acı verici olan da kılıç tutan bi maymunun( gerçek maymun) seni teklemesiYanımdaki adamları örgütlerim. Ortam karıştığı an ölü taklidi yapar bir köşede uyuruz. Hiç işim olmaz millete exp olmakla.
Zoro'nun antrenman partnerlerinden tek yiyeceksek geberelim zaten olum. Yaşamayı hak etmiyoruzdur.En acı verici olan da kılıç tutan bi maymunun( gerçek maymun) seni teklemesi
kkSizce OP evreninde asagidaki unvanlarin prestij siralamasi nasildir?
1- KK'nin sag kolu
2- En iyi kilic ustasi [normal dovusculer haricinde kilic coklukla kullanilan[belki de en fazlasi], genel kabul goren bir silah oldugu ve boyle bir unvan spesifik olarak vurgulandigi icin seceneklere ekledim]
3- Yonko
4- Amiral
5- Filo Amirali
6- KK
Edit: Hangisi daha gucludur diye sormuyorum.
1- KKSizce OP evreninde asagidaki unvanlarin prestij siralamasi nasildir?
1- KK'nin sag kolu
2- En iyi kilic ustasi [normal dovusculer haricinde kilic coklukla kullanilan[belki de en fazlasi], genel kabul goren bir silah oldugu ve boyle bir unvan spesifik olarak vurgulandigi icin seceneklere ekledim]
3- Yonko
4- Amiral
5- Filo Amirali
6- KK
1-KKSizce OP evreninde asagidaki unvanlarin prestij siralamasi nasildir?
1- KK'nin sag kolu
3- Yonko
4- Amiral
5- Filo Amirali
6- KK