Belki aşağıdaki durum gibidir.İsimler değişiyordu da harfler falan değişmeye başladı artık yav.
Daz Bones- Daz Bonez olmuş.
@Smoker niye durmadan bu isimler değişiyor yav?
Bilmiyorum ama öyle değil gibi.Belki aşağıdaki durum gibidir.
Luffy- Ruffy
Zoro- Zolo
Vivre kartta öyle yazıyormuş galiba ondan.İsimler değişiyordu da harfler falan değişmeye başladı artık yav.
Orada değişmişti sanki çoğu isimler fakat buna dikkat etmemiştim.Vivre kartta öyle yazıyormuş galiba ondan.
Croconun gerçek ismi dandirik birşey çıkınca görecem ben seni Hep beraber güleceğiz.İsimler değişiyordu da harfler falan değişmeye başladı artık yav.
Yok yav bu kadar gizlediyse kesin önemli biriyle bağlantılı çıkar öyle bir şey olursa.Croconun gerçek ismi dandirik birşey çıkınca görecem ben seni Hep beraber güleceğiz.
Öyle birşeyin inkanı yok bu arada gerçek ismide karizma olacakCroconun gerçek ismi dandirik birşey çıkınca görecem ben seni Hep beraber güleceğiz.
Romanizasyon oluyor, o yüzden değişiyor.İsimler değişiyordu da harfler falan değişmeye başladı artık yav.
Denizci eri olduğunu düşünsene. Maaşı iyi , her ayın 15 i maaşımı alır arada korsan kovalarım diye denizci oluyorsun ama daha ilk görevlerinden birinde Mihawk'ı yakalaman emrediliyor.
Fena yamulacaksın kız ismi falan çıkarsa özellikle.Yok yav bu kadar gizlediyse kesin önemli biriyle bağlantılı çıkar öyle bir şey olursa.
Güleceğine ağlanacak duruma gelme de...