Ben şeyi anlamıyorum, bu WB tayfası topluca dalsa Weevil'e alamayacaklar mı bunu? Neden bir şey yapmıyorlar?
Cüsse olarak baktığımızda Weevil'in hayvani dayanıklılığı var gibi görünüyor saldırsalar da pek etkilemez gibi.Ben şeyi anlamıyorum, bu WB tayfası topluca dalsa Weevil'e alamayacaklar mı bunu? Neden bir şey yapmıyorlar?
Buggy hariç hepsinin epey yüksek bir yeri olurdu gibi, Law çok toy olduğundan onu biraz bekletirlerdi. Onun dışında Crocodile, Moria, Doflamingo, Hancock, Kuma epey tecrübeli saygın isimler. Denizci olsalardı amiralliğe aday gösterilirlerdi bence.İyi günler Sayın Dr. Hiluluk.
Güç olarak bakmayayım. Oduna bile eğitim verecek kodamanlar var. En kötü yedek amiral olurlardı. Karizma gibi diğer özelliklere göre bakarsam:
* Marshall D. Teach: Dünden razı Amiral olmaya. Soyuna güvenerek Amiral yapıyorum.
* Jinbe, Moria: Irkçı değilim ama balıktan Amiral olmaz. Moria ne bilmiyorum.
* Doflamingo: Biraz eğitim ve terbiye ile o ağırlığı kaldırırdı. Şimdiki haliyle olmaz.
* Buggy, Law: Kumda oynasınlar beraber.
* Hancock: Hükümet gibi kadın. ?
* Kuma: Reisi CP'nin başı yapardım. Amirallik ona göre değil.
Ben de benzer düşünüyorum. Özellikle Kuma'ya üzülmüş birisiyim. Müthiş karakter ama arada kaynadı. Hikayesini bekliyorum.Buggy hariç hepsinin epey yüksek bir yeri olurdu gibi, Law çok toy olduğundan onu biraz bekletirlerdi. Onun dışında Crocodile, Gölge Meyvesi , Doflamingo, Hancock, Kuma epey tecrübeli saygın isimler. Denizci olsalardı amiralliğe aday gösterilirlerdi bence.
Jinbe'ye ırkçılık yapıp almazlardı listeye. Diğerleri olabilir.
İyi adam.@Res nesini seviyon la bu sapık kinemon'un?
@Shelpe 03 aynı avatarı kullanmayın lütfen. Kafam karışıyorİyi adam.
Iyi falan değil ya. Nami'yi ilk gördöğünde örtün diye bağırdı. Sonra çıplak karı gözetliyordu. Adam'ın türkçe karşılığı yobaz dayı.İyi adam.
Alışırsın Ayrıca avatar aynı değil yav benimde kafam karıştı@Shelpe 03 aynı avatarı kullanmayın lütfen. Kafam karışıyor