Reis iyi de çevresi kötüYeşil saçlı üç kılıçlı bi cengaver var. Tek bir küpesi 20 Ace ediyor. Nasıl yok reis?
Reis iyi de çevresi kötüYeşil saçlı üç kılıçlı bi cengaver var. Tek bir küpesi 20 Ace ediyor. Nasıl yok reis?
Haklısın arada ciddi güç farkı var.Bir tarafta sırasıyla Sanji'den,Bege'den,İchiji'den darbe alıp savaşmaya devam eden,balık adamlara tek başına gider yapan,Tamago'yu döven Pedro'ya ayar veren Oven,diğer tarafta tek g3 yiyip çenem gidiciydi diyen Page One.Oven dayanıklılık olarak bile Page One'dan üstün.Dinozor rosto yapar.P1 Sanji ile asla oynamadı bu arada.Page One suitsiz Sanji'ye de asla üstün falan gelmedi.Kostüm yokken kapışmadılar bile Sanji'yle xd.İchiji dediğin adam Page One'ı dinozor fileto yapacak çapta bir adam ve o adam bile Oven'ın göğsünü delmesine rağmen indiremiyor.Anladım Bm korsanlarını gram sevmiyorsun da bari haklarını ver adamların.P1 harcar Oven’ı arada ciddi güç farkı var.Sanji adamla alay edip uçuruyor.Aynı Sanji ile oynayan bir P1 var bu arada.Kostüm yokken üstün geliyor.Kostümsüz ise Oven ile dalga geçiliyor.Daha kimin vurduğundan habersiz.Altılı bunu görse gülerlerdi.
Ben bilirim.Öyle şeyler olmayacak.Hayal edince(fan calismas)normaldir... Gerçekte(mangada) ters etki yaratabilir :S Bir bakarsin kafasina nihai yildirimi yiyor olabilir kim bilir :S
Shichilere yazık olurOden + 9 Kın + Yamato vs 11 Shichibukai konusu açılsa ne olur?
Lordlar ağlatır.Oden + 9 Kın + Yamato vs 11 Shichibukai konusu açılsa ne olur?
Shichi'ler içinden geçer.Oden + 9 Kın + Yamato vs 11 Shichibukai konusu açılsa ne olur?
7 Shichibukai bile yeter diye düşünüyorum. (Orjinal yedili tabii ki)Oden + 9 Kın + Yamato vs 11 Shichibukai konusu açılsa ne olur?
İyi günler Sayın Dr. Hiluluk.@sensey
İyi günler Mr. Sensey, sizce Shichibukai oluşumunda denizci olsaydı amiral olabilecek veya amiralliğe aday gösterilebilecek, koramirallerin üstünde tutulacak kimseler var mı? Mihowk'u zaten saymıyorum. Weevil'i de pek yorumlamanıza gerek yok. Diğerleri için yorumunuzu bekliyorum.