9 kın: İncinmissin dedi.
Tarihteki en güçlü kişidir muhtemelen.Luffy son 100 yıldaki 19 yaşındaki en güçlü kişi olabilir mi?
Kayıp yüz yıl ve öncesini de dahil edebiliriz buna, son 100 yılla sınırlı kalmaya gerek yok.Luffy son 100 yıldaki 19 yaşındaki en güçlü kişi olabilir mi?
Olabilir, hatta büyük ihtimal öyle çıkar. Tabi, Big Mom gibi freakleri de unutmamak gerek.Luffy son 100 yıldaki 19 yaşındaki en güçlü kişi olabilir mi?
BM daha küçük yaşları göz önüne aldığımızda daha güçlüdür ama sanki 19 yaşında daha güçlü değildir gibi geliyor bana. BM'yi hiç düşünmemiştim bu arada, kafa karıştırıcı.Olabilir, hatta büyük ihtimal öyle çıkar. Tabi, Big Mom gibi freakleri de unutmamak gerek.
Serideki dengesizliklerden ötürü Bm gibi isimler biraz kafa karıştırıcı olabiliyor.BM daha küçük yaşları göz önüne aldığımızda daha güçlüdür ama sanki 19 yaşında daha güçlü değildir gibi geliyor bana. BM'yi hiç düşünmemiştim bu arada, kafa karıştırıcı.
Bir ihtimal garp ve Roger'la denk olabilir ama bir p.up'a onların o yaşındaki hallerini de gecer muhtemelen.Luffy son 100 yıldaki 19 yaşındaki en güçlü kişi olabilir mi?
Onlar o yaşlarda bu kadar güçlü değildir. Kimse değildir hatta. Ancak BM gibi anomaliler şüphe uyandırır ki sanmıyorum BM'nin de o yaşlarda bu seviyede olduğunu.Bir ihtimal garp ve Roger'la denk olabilir ama bir p.up'a onların o yaşındaki hallerini de gecer muhtemelen.
Seride onun gibisi çıkmaz herhalde.Luffy son 100 yıldaki 19 yaşındaki en güçlü kişi olabilir mi?
Xebec ?Seride onun gibisi çıkmaz herhalde.