Keşke Chooper gitse, yerine bu gelse. Nickimi Nora Gitsune yapar, avatarıma da bunu koyardım.Çöpper
Keşke Chooper gitse, yerine bu gelse. Nickimi Nora Gitsune yapar, avatarıma da bunu koyardım.Çöpper
Yok daha neler.Keşke Chooper gitse, yerine bu gelse. Nickimi Nora Gitsune yapar, avatarıma da bunu koyardım.
Hililuk gibi müthiş bir karakter olmasa geçmişinde bom boş çar.Keşke Chooper gitse, yerine bu gelse. Nickimi Nora Gitsune yapar, avatarıma da bunu koyardım.
Seride takım elbiseli abiler tarafından kaçırılan Robin ile birlikte akıbetini en merak ettiğim karakter.Adamım, serideki en sevdiğim karakter olabilir.
Hükümet bile istiyor, o kadar önemli bir karakter. Ayrıca adeta bir yıldızlar geçidi olan Stampede filminde de görünüyor.Seride takım elbiseli abiler tarafından kaçırılan Robin ile birlikte akıbetini en merak ettiğim karakter.
Stampede'de tek görünmeyen herhalde Baratie'deki hamam böceği.Hükümet bile istiyor, o kadar önemli bir karakter. Ayrıca adeta bir yıldızlar geçidi olan Stampede filminde de görünüyor.
Fake tayfada tek o karizmaydı. İkisini tanımasak Chopper ile yarışır tipte.Keşke Chooper gitse, yerine bu gelse. Nickimi Nora Gitsune yapar, avatarıma da bunu koyardım.
Xebec'in yaşıyor olma ihtimali var mı ?Hükümet bile istiyor, o kadar önemli bir karakter. Ayrıca adeta bir yıldızlar geçidi olan Stampede filminde de görünüyor.
One Piece dünyasında Yonko seviyesine yakın olan 19 yaşında son 100 yılda kimse yoktur.Luffy son 100 yıldaki 19 yaşındaki en güçlü kişi olabilir mi?