Bu soruyu bir başka soruyla cevaplamak isterim; Arc prensesi yemek verdi mi? Ona göre değişir.Yaa hamileye karşı merhametli ?
Peki önünde arc prensesi incitilmişse kaç tane tokatlar? O zaman çok sinirleniyor peygamber biliyorsun.
Bu soruyu bir başka soruyla cevaplamak isterim; Arc prensesi yemek verdi mi? Ona göre değişir.Yaa hamileye karşı merhametli ?
Peki önünde arc prensesi incitilmişse kaç tane tokatlar? O zaman çok sinirleniyor peygamber biliyorsun.
Hımm zor soru. Verdi hatta kendisini başka yemeği olmamasına rağmen verdiBu soruyu bir başka soruyla cevaplamak isterim; Arc prensesi yemek verdi mi? Ona göre değişir.
8 tane alır o zaman. Ace o prensesle tanışmışsa 12 taneye kadar çıkabilir. Prenses arc'ın climax anında Luffyy, Lucyy diye isimlerle seslenirse sayısını düşünmek bile istemiyorum.Hımm zor soru. Verdi hatta kendisini başka yemeği olmamasına rağmen verdi
Ahhhhh minnok kalbim daha fazla dayanamadı. Lütfü tasuketeeee8 tane alır o zaman. Ace o prensesle tanışmışsa 12 taneye kadar çıkabilir. Prenses arc'ın climax anında Luffyy, Lucyy diye isimlerle seslenirse sayısını düşünmek bile istemiyorum.
Reyizi bu işlere karıştırma. Şerefsiz korsanlardan mangal yapsa yeterli Sakazuki reyiz. Evimde huzur içinde uyuyorsam sayesindeAkainu ana karakter olsa 8 yaşında öne piece i bulurdu.
Akainu gerçek olsa ülkeler onun için savaşırdıReyizi bu işlere karıştırma. Şerefsiz korsanlardan mangal yapsa yeterli Sakazuki reyiz. Evimde huzur içinde uyuyorsam sayesinde
Belki de çoktan bulup saklamıştır. Luffy son adaya ulaşır ve bir sandık bulur. İçinde de bir fotoğraf.Akainu ana karakter olsa 8 yaşında öne piece i bulurdu.
Recep ivedikteki nenenin fotoğrafını bekledim bir an xdBelki de çoktan bulup saklamıştır. Luffy son adaya ulaşır ve bir sandık bulur. İçinde de bir fotoğraf.
Yaa dhdfh Kral arada böyle yapıyorsun duvar muvar kalmıyor dhdhBelki de çoktan bulup saklamıştır. Luffy son adaya ulaşır ve bir sandık bulur. İçinde de bir fotoğraf.