Koca Ana'nın meyvesi gibi olur sanırım.@Smoker brook’un meyvesinin uyanışı olursa nasıl olur?
Koca Ana'nın meyvesi gibi olur sanırım.@Smoker brook’un meyvesinin uyanışı olursa nasıl olur?
Bölgelerini kaybetmeleri lazım diye düşünüyorum.@Smoker Kaido'nun düşeceği kesin gibi, belki BM da yanında gider. Şimdi bunlar veya bunlardan biri vsde yenildiğinde yonkolukları düşer mi yoksa bölgelerinin işgale uğraması mı gerekli aynı zamanda?
Bir zamanlar -spoilerdaki resmin tarihine dikkat etmeni oneririm- buralar da boyle idi.Worstgen denilen çöplükteki kullanıcılar Zoro'yu Goku'dan güçlü görüyor.Pek takmamak lazım.
valla iki mangaka bi konuşup* anlaşsalar bence çözülür bu mevzu. hani hangi güç hangisini karşılar bilmek lazım. zoro vs goku konusunu gerçek bi zeminde tartışmayı heyecanla bekliyorum.Bir zamanlar -spoilerdaki resmin tarihine dikkat etmeni oneririm- buralar da boyle idi.
Edit: Hatirladigim kadari ile o kadar cogunluk degillerdi. [yaniliyor isem bilenler duzeltebilir, hehehe]
Orijinal scan'da öyle bir şey yok.
Ben de tam ona bakıyordum yokmuş mesajı geri kaldırıyorum DOrijinal scan'da öyle bir şey yok.