Denjiro'yu bilemem ama ashura'nın tutma fırsatı olduğunu sanmıyorum.Böyle denmiş tabi net bir çizim yok. Körü körüne savunmucam ama Zoro ve Oden gibi zaptedemezler gibi geliyor. Zoro bile bir süre zaptedemez muhtemelen.
Denjiro'yu bilemem ama ashura'nın tutma fırsatı olduğunu sanmıyorum.Böyle denmiş tabi net bir çizim yok. Körü körüne savunmucam ama Zoro ve Oden gibi zaptedemezler gibi geliyor. Zoro bile bir süre zaptedemez muhtemelen.
Akainu zamanında WB korsanlarına kafa atıyordu.Adam zaman atlaması sonrasi sakinleşti,nispeten daha temkinli artık.İki yıl sürmez bu işler zaman meselesi.
Zoro bile elindeki diğer kılıç sayesinde kontrol ediyor.Denjiro'yu bilemem ama ashura'nın tutma fırsatı olduğunu sanmıyorum.
Ama ashura da 40 yıl önce bile oden den kan alabiliyordu. Üstüne şu an daha güçlüyüm diyordu. Yani kontrol edemese bile bayılma gibi bir durumu olmaz.Zoro bile elindeki diğer kılıç sayesinde kontrol ediyor.
Onlar tutamamış gibi bir şey söylenmedi ki. Tutmak isteseler tutardılar bence.
Ashura ve yüzlerce adamı Oden'den kan alıyor.Ama ashura da 40 yıl önce bile oden den kan alabiliyordu. Üstüne şu an daha güçlüyüm diyordu. Yani kontrol edemese bile bayılma gibi bir durumu olmaz.
Onlar çar çöp yav. Oden de zaten özellikle ashura'yı övüyor. Demek bu ashura'nın gücüymüş diye. Jack'i kıyma gibi yapması vs de bence ashura diğer kınlardan güç anlamında daha üstlerde.Ashura ve yüzlerce adamı Oden'den kan alıyor.
O çöpler okla vurup, kan alıyor ya.. Ashura Doji diyen de Kin'emonlar... Ki 9 Kına liderlik yapan da Kin'emon idi.Onlar çar çöp yav. Oden de zaten özellikle ashura'yı övüyor. Demek bu ashura'nın gücüymüş diye. Jack'i kıyma gibi yapması vs de bence ashura diğer kınlardan güç anlamında daha üstlerde.
Burada demek ashura'nın gücü buymuş lafı geçince oden söyledi sandım ben.O çöpler okla vurup, kan alıyor ya.. Ashura Doji diyen de Kin'emonlar... Ki 9 Kına liderlik yapan da Kin'emon idi.
Saydığın isimler çöp yahu.Zoro tokatlar hepsini.
Bu ülkede diye altı çizilmiş bende çiziyorum.
Ashura,Kappa,Denjiro hiçbiri becerememiş.Zoro'nun hamuru hepsinden ayrı.
Hoş bence kral hakiyle alakalı çıkacak ama o zaman da kral hakinin önemi vurgulanmış olur.