Ace 50 Luffy 0 eğer tabloyu soruyorsan.A 50 kim sence...
Sanırım Oda'nın çizimiyle Yakusoku No Neverland ve Op karakterleri:Kishimoto'nun Zoro çizimi:
Artık balık keseceğini de biliyorsun ona göre bıçak seçersin. Bu muhabbetten çıkarılacak çok geyik var cidden.Kaido'yu keseceğim kara kılıç elimde olursa problem etme derdim Hiyori'ye.. Gerçi Hiyori iyi koz kullandı Kiado kesen kılıç diye... Ama tabii ben Kiku'nun kılıcınında Kaido'yu kestiği gerçeğini biliyorum.
Keşke ekşi'de Sanji'ye geçiren adama sorsak eminim muazzam düşünceleri vardır bu konuyla alakalı.Artık balık keseceğini de biliyorsun ona göre bıçak seçersin. Bu muhabbetten çıkarılacak çok geyik var cidden.
2 yıl oldu Akainu başa geçeli hala icraat yok.Kizaru Wano'ya gideyim mi dediğinde salmayan adam Sakazuki.OP dünyasının bağırsağı New World, Akainu reis başa geçti sizden iyi bir kokoreç yapacak.
Evet ama luffy tarihteki 3. KK olmak için ugraş verecektiNedir bu Ace tartışması arkadaş yav Ace yaşasaydı şuan Luffy'nin altında aynı Jinbei gibi Luffy'i KK yapmak için tayfasına girmişti Zoro ve Sanji'den sonra en güçlü tayfa elemanı olurdu işte fazla şey yapmayın yani
İki yıl sürmez bu işler zaman meselesi.2 yıl oldu Akainu başa geçeli hala icraat yok.Kizaru Wano'ya gideyim mi dediğinde salmayan adam Sakazuki.