İşte görmek istediğim yorumlar bunlar, o gözleri hiç görmedin mi tekine KK kurban.Bak ama Im ile gözleri aynıydı. Oradan 2 KK gücü diyebiliriz.
İşte görmek istediğim yorumlar bunlar, o gözleri hiç görmedin mi tekine KK kurban.Bak ama Im ile gözleri aynıydı. Oradan 2 KK gücü diyebiliriz.
Zoro seviyesi yeterli mi?KK, level biraz az değil mi Mihowk sama için bir daha düşün istersen
Hayır ama zoro'yu Kk yapmak için emin olmak zorundayız.İm in gücünden eminsin gibi
Hocam böyle bodoslama dalıyorsunuz sonra bizimle dalga geçiyorlar biraz daha yavaş uçunHayır ama zoro'yu Kk yapmak için emin olmak zorundayız.
Zoro yalvardığı adamı dövmez. Mihawk'ın seviyesine geldikde Shanksla en son 19 sene önce duello yapmışlar galiba Shanks tek kolu olduktan sonra savaşmadılar. Bir de eğitemeyeceğin köpeği sahiplenmezsin misali tasmasını tutanlardan güçlü değildir.Zoro'nun son rakibi ne amiral ne de yonkou olacak. Mihawk ile son vs sini atıp seriyi bitirecek. O yüzden burada önemli olan mihawk'ın seviyesi. Oda mihawk ile shanks'in düelloları shanks yonkou olmadan önceydi diye açıklayarak mihawk'ın seviyesi yonoou değil ama ona yakın çıkarımını yaptım ben. Zoro da onu yenince tam olarak yonkou seviyesinde olacak.
Valla bilmiyorum reis. Zoro fanları nasıl beklentiye girdiyse yonkou'yu bile beğendiremiyoruz artık.Hocam böyle bodoslama dalıyorsunuz sonra bizimle dalga geçiyorlar biraz daha yavaş uçun
O zaman biri mihawk'ı yenecek. Zoro da onu yenecek. Ama umarım bu kişi shiryu olmaz.Zoro yalvardığı adamı dövmez. Mihawk'ın seviyesine geldikde Shanksla en son 19 sene önce duello yapmışlar galiba Shanks tek kolu olduktan sonra savaşmadılar. Bir de eğitemeyeceğin köpeği sahiplenmezsin misali tasmasını tutanlardan güçlü değildir güçlü değildir.
Seri sonu Luffy < Roger reisin kılcından attığı haki.O zaman biri mihawk'ı yenecek. Zoro da onu yenecek. Ama umarım bu kişi shiryu olmaz.
Seri sonu luffy'nin hakisi şekil alıp yonkoularla vs atacak. Hadi bakiyim.Seri sonu Luffy < Roger reisin kılcından attığı haki.