Birine darbe vurman, onu yendin anlamına mı geliyor?Daha napsın
Cracker'in meyvesi denge katıyordu orada.Olabilir zaten ama benim yukarıda demek istediğim o değil. Millet luffy,nami vs cracker ile apoo vs drake, zoro'yu bir tutuyor.
Birine darbe vurman, onu yendin anlamına mı geliyor?Daha napsın
Cracker'in meyvesi denge katıyordu orada.Olabilir zaten ama benim yukarıda demek istediğim o değil. Millet luffy,nami vs cracker ile apoo vs drake, zoro'yu bir tutuyor.
Yere serip istediğini alman onu yendiğin anlamına gelmez mi ? Zoro gitmeden ayağa kalkmadı kendisiBirine darbe vurman, onu yendin anlamına mı geliyor?
Cracker'in meyvesi denge katıyordu orada.
Geçen bölüm Zoro fanları ''Nova katili.'' diye herkes gezmeye başlamıştı. Onun hesabını soruyorlardır.Oda'nın sahneyi çiziş şeklinden dolayı, Apoo'nun kalkacağını düşünmemiştim. Ancak Zoro'nun da öldürmek için saldırmadığı aşikar. Amacının panzehri almak olduğunu kendi söylüyor zaten. Ne için buradan Zoro gömmeye çalışılıyor anlamıyorum. Buradan gömmeye çalışan, Luffy'yi yerin dibine sokmalıydı Cracker dövüşünde.
Bence gelmez. Zoro nereye gitti?Yere serip istediğini alman onu yendiğin anlamına gelmez mi ? Zoro gitmeden ayağa kalkmadı kendisi
Peki sence yenmek için ne yapmak lazım öldürmek falan mı lazım. Zoro Kaido ya doğru yol almaya gittiBence gelmez. Zoro nereye gitti?
E imaj o yönde hala. Tek atmadı diye değişmedi bu. Wano başında süpernova listelerinin sonuna koyanlar çoktu, şimdi çark ettiler. Nova Killer dediysek onun hesabını soruyoruz biz de öyleyse.Geçen bölüm Zoro fanları ''Nova katili.'' diye herkes gezmeye başlamıştı. Onun hesabını soruyorlardır.
Peki sence yenmek için ne yapmak lazım öldürmek falan mı lazım. Zoro Kaido ya doğru yol almaya gitti
Gitti demedim gitmeye gitti dedim yani Apoo yu kesip Queeni durdurduktan sonra buraya Kaido için geldiğini söyleyip gözünü deliğe dikti ve Marco onu götüreceğini söyledi. O ikisi aynı şey değil hocam dağlar kadar fark varŞimdi Apoo Luffy'yi yendi mi? Zoro kaçıncı katta, giderken çizilen panel nerede?