Senin vs. tanımın ne bilmiyorum Zoro'nun vs. tanımında, Zoro'nun gerçekten rakip olarak gördüğü birine 2 kişi damlası söz konusu olamaz. İstisnası olursa o da Kaido. Onun dışında Zoro'nun tek attığı ve atacağı kişilere 2 kişi daldığını iddia ederek kendini kandırabilir ve bununla avunabilirsin
Ki kendini avuttuğun bu durumda bile Zoro panzehiri almak için Apoo'ya dalmıştır. Dövüş falan umurunda değil yani adamın.
Kaybettiğim bir iddia hatırlamıyorum ama kaybetmişsem bile senin kaybettiklerinin yanında bu zekat gibi kalır muhtemelen.
Son olarak Zoro'nun kılıç değiştirmeden komutanla karşılaşmamış olması onun komutan ayarında olmadığını göstermez. Bu nasıl bir mantık nasıl bir kafadır bilmiyorum ama sana bununla ilgili 1 soru sorarak bir aydınlanma yaşamana yardımcı olabilirim.
- Oda komutan seviyesinde olmayan bir Zoro'yu sadece 1 kılıçla ki o kılıç değiştirdiği kılıçla aynı seviyede bir kılıç. Sadece 1 kılıçla komutan seviyesi yapıp onun da üzerine Kaido gibi serinin zirvelerinden olan bir adama hasar verebilecek seviyeye mi çıkartıyor? He öyleyse bundan sonra Zoro'nun hiçbir konuda p-up almasına gerek yoktur. Kılıcı değiştirerek hayaline ulaşabilir. Ne kadar inanılmaz bir mantığının olduğunu umarım görmüşsündür. Hayranlıklar içinde takipçinim kardeşim. Bravo