Queen yüksek zorluktan öte alamaz Sanji'yi.Queen gözlem fukarası bir tip Sanji'de bilmediğimiz teknikler varsa dövüş içerisinde bir silahlanma güçlenmesine bakar.
Who's Who bence Sanji'nin rakibi.Totem yapıyo
Queen yüksek zorluktan öte alamaz Sanji'yi.Queen gözlem fukarası bir tip Sanji'de bilmediğimiz teknikler varsa dövüş içerisinde bir silahlanma güçlenmesine bakar.
Who's Who bence Sanji'nin rakibi.Totem yapıyo
Who düşük kalır Sanji'ye.Who's Who bence Sanji'nin rakibi.
Who's Who'yu aperatif olarak kullanır Sanji.Ana yemeği Queen'dirWho's Who bence Sanji'nin rakibi.
Who düşük kalır Sanji'ye.
Almasını herkesten çok isterim. Ama Sanji hiç emare göstermiyor ki.Who's Who'yu aperatif olarak kullanır Sanji.Ana yemeği Queen'dir
Luffy'nin rakibi diye en güçlü sağ kol çok özel diye düşünce yanlış.İlk detaylı dövüştürdüğünü böyle gösterirse diğer sağ kolları işlediği zaman hiçbir heyecanı kalmaz.Oradan belli en güçlüsü olmadığı.En zayıf demiyorum ama bu net.King'in icraatleriyle bunun ne alakası var diyorum ben de.Marco'ya da bu mantıkla WB tayfasından diye daha özel bir tarife uygulayarak MF panellerini çizmedi mi bu adam ? Luffy'nin rakibi olması zaten onu özel kılan bir detay bu yeni bir olay değil ki.
Özel zaten bir açıdan.Vuramama mevzusundan ötürü Luffy yenilmez sanmıştı olayını çözene dek.Yumruklarla ilerleyen ana karakterin karşısına böyle özel bir rakip çıkardı işte baya ters geldi.Ama buna karşılık olarak Luffy'nin rakibi özel bir sağ kol olmalıydı da denebilir. Yani Katakuri Luffy'nin rakibi olarak özel gösterilmemiştir, zaten özeldir.
Sen Marco Wano'ya gelmez de diyordun iddiaya da girmiştik.Iddiayi kaybetmene üzülmemiştin Marco'nun gelişine sevinmiştin.Gene aynı muhabbet dönecekAlmasını herkesten çok isterim. Ama Sanji hiç emare göstermiyor ki.
Dostum adamın en güçlü sağ kol olduğuyla ilgili bir şey demiyorum ben bu konuda.Ha Luffy'nin karşısına çıkarılan bu derece övülüp,featleri sağlam olan adam da Queen'den zayıf olamaz ama o net.Rayleigh denilen adam aksiyona adam akıllı girmiş ilk sağ kolken seride bu yanlış bir bakış açısı ayrıca.Luffy'nin rakibi diye en güçlü sağ kol çok özel diye düşünce yanlış.İlk detaylı dövüştürdüğünü böyle gösterirse diğer sağ kolları işlediği zaman hiçbir heyecanı kalmaz.Oradan belli en güçlüsü olmadığı.En zayıf demiyorum ama bu net.
Özel zaten bir açıdan.Vuramama mevzusundan ötürü Luffy yenilmez sanmıştı olayını çözene dek.Yumruklarla ilerleyen ana karakterin karşısına böyle özel bir rakip çıkardı işte baya ters geldi.
Ben de dedim aynı cümleyi birden fazla kere.Sen Marco Wano'ya gelmez de diyordun iddiaya da girmiştik.Iddiayi kaybetmene üzülmemiştim Marco'nun gelişine sevinmiştin.Gene aynı muhabbet dönecek
Tamam da Marco gerçekten gelmeyecekmiş. Bir şey olmuş sonra. Orada benim hatam var ,o değişikliği göremedim.Sen Marco Wano'ya gelmez de diyordun iddiaya da girmiştik.Iddiayi kaybetmene üzülmemiştin Marco'nun gelişine sevinmiştin.Gene aynı muhabbet dönecek
Reis bu kadar uzun yazma yahu.Dragon'un gösterdildiği panel sayısı bile Sabo'dan az yav.Sabo'nun geçmişi,Rosa'daki durumu falan gösterildi.Dragon'un adam akıllı bir olayı bile yok.Herif icraat yapmadan en fazla ödüle sahip adam zaten olamaz.Sabo adamın sağ kolu da sonradan geçmiş olabilir o mevkiye ne zaman geçtiği de belli değil yanılmıyorsam.Sabo'nun Dressrosa'da meyve yemeden önceki seviyesi belirsiz yc1 etmeyeceği bariz.Yc2 edip etmeyeceği konuşulur ama.Dragon'un bile şahsi bir icraatı yok ona bakarsan. Ama herif konumdan kazanıyor en başta. Devrim ordusu komutanı. Bitti. Sabo da bu komutanın sağ kolu. Gayet yeterli ki hükumetin istihbaratı azıcık çalışıyorsa Sabo'nun ne kadar aktif olduğunu da bilmeleri lazım ki Sabo'yu birçok kişi tanıyor zaten. Adam amiralle çarpışmış ek olarak. Ne olduğu belli, hangi amaca hizmet ettiği belli. Bu çocuk 7-8 yaşından beri devrim ordusunda ve yılardır icraat kovalıyor. Daha ne icraatını bekliyor hükumet ? Amiral almasını mı bekliyor ? Dolayısıyla 600m Sabo gibi biri için taştaş geçilecek bir ödüldür. Bana göre en az 900 olması gerekirdi. Nitekim bireysel gücünün Yk2 edeceği düşünülürse bu çok normal. Peros'un ne icraatı varmış da 700m ödülle artistlik yapıyor ? Pehh.
Sen bana şunu de. Kata'nın ödül-güç oranı %90'dır, King'in oranı %60'tır. De ki ben de ne demek istediğini bi' anlıyım. Çünkü ödül-güç oranında Kata'nın güç ağırlıklı olduğunu kabul ediyorum Kata'nın oranı King'e göre çok yüksek diyorsun. Luffy'de bile güç oranı %65'in altına düşmez King'den ne bekliyorsun diyorum ortada kesin bir şey yok. King'in ırktan aldığı ekstra bir ödül var ve bundan sadece senin haberin varmış gibi davranıyorsun vs. Hani bi' rakam-oran üzerinden konuş ki rengin belli olsun madem
King'i çok yanlı ve işine geldiği gibi değerlendiriyorsun. Neymiş Izo kılıcına ateş etmiş, King tepki verememiş vs. Yav İzo gelmiş 4 metreden ateş ediyor Neo gibi mermiye slow motion mu çeksin adam ? Sen kendini Katakuri'ye endeksledin herhalde herkesten gözlem şov bekliyorsun. Canavar Korsanları yapı itibariyle aman saldırıdan uçarım kaçarım herifler değil bir kere. Adamlar dinazor dinazor. Evrenin en sağlam yaratıkları bunlar. Kaptanları G4'e kollarını açmış yağdır mevlam ne varsa diyor. Dolayısıyla adamların ileri seviye gözlem kasıyım gibi bir dertleri yok. Bunlar silahlanmada iyi çıkacaklar muhtemel. Sen de tavuktan uçmasını bekliyor uçamayınca da bak karga gibi uçamıyor diyorsun. Ek olarak sana işine geldiği gibi değerlendiriyorsun deme sebebim şu. Bu seride Mihawk'tan Sengoku'ya Bm'den Kaido'ya kaç tane ensesi kalın kurgu gereği saçma sapan durumlara düşmüşken King'i çeşitli olaylarda örnek gösterip işte 2 karakter arasındaki fark demen. Böyle bir dünya, böyle bir bakış açısıyla karakter değerlendirilmez. Bm'nin hallerine bakan amiraller Bm'nin içinden geçer, Mihawk'ın etliye sütlüye karışmayan tavrına bakan Cavendish bunu yer, Sengoku'ya bakan keçisi kendisinden güçlü der vs.