330>320 rüyalarına giriyor bazılarının
Kata kadar baskın olamaz.Arc içerisindeki performasa bakılır işte.Başka türlü zor.Çok iddiaya girmek isteyen bir arkadaş vardı.Bulaştırdı beni de bakalım ne olacak.
Kata etmeyeceğini gösterir bu da.Ki zaten şu ana kadar gösterdikleri etmeyeceğini düşündürtüyor.Kata kadar baskın olamaz.
Benden çok Sanji fanıs.. Şey yani killz0ne'dan fazla demek istemiştim.330>320 rüyalarına giriyor bazılarının
Sen Sanji fanı mıydın xd.Ne zaman baksak adamı gömüyorsun nasıl fanlık bu.Benden çok Sanji fanıs.. Şey yani killz0ne'dan fazla demek istemiştim.
Benim kadar kimse Sanji fanı olamaz.
Kata daha güçlü olabilir tabi. Luffy'e özel olarak çizilmiş birisi.Kata etmeyeceğini gösterir bu da.Ki zaten şu ana kadar gösterdikleri etmeyeceğini gösteriyor.
@Capori ve Cartman objektif adamlar. Haklarını veriyorlar. @Eric Cartman 'ın sadece beklentileri fazla düşük. Queen olmaz diyor. xdSen Sanji fanı mıydın xd.Ne zaman baksak adamı gömüyorsun nasıl fanlık bu.
Queen rahat alır diyordu Sanji'yi yav.Queen Sanji'yi rahat alacak ne gösterdi.Objektiflik ayağına gömme de denir buna.King mevzusunda işin şakası bir yana dövüş öncesi pek bir şey göstermedi dövüşler bitsin daha net konuşulur.Kata daha güçlü olabilir tabi. Luffy'e özel olarak çizilmiş birisi.
@Capori ve Cartman objektif adamlar. Haklarını veriyorlar. @Eric Cartman 'ın sadece beklentileri fazla düşük. Queen olmaz diyor. xd
Queen boş boş zehir sıkmaya devam ederse bir şey olmaz ondan. Çok ciddiyim Dof'un kaybedeceğini sanmıyorum.Queen rahat alır diyordu Sanji'yi yav.Queen Sanji'yi rahat alacak ne gösterdi.Objektiflik ayağına gömme de denir buna.King mevzusunda işin şakası bir yana dövüş öncesi pek bir şey göstermedi dövüşler bitsin daha net konuşulur.
Şaka yapıyor olmalısın.Kata çöplerle uğraşıyordu Carrot,İchiji falan tabii daha baskın olacak.King'in Marco'nun uğraştıklarıyla bir değil.Kata etmeyeceğini gösterir bu da.Ki zaten şu ana kadar gösterdikleri etmeyeceğini düşündürtüyor.