Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'in icraatleriyle bunun ne alakası var diyorum ben de.Marco'ya da bu mantıkla WB tayfasından diye daha özel bir tarife uygulayarak MF panellerini çizmedi mi bu adam ? Luffy'nin rakibi olması zaten onu özel kılan bir detay bu yeni bir olay değil ki.
Luffy'nin rakibi diye en güçlü sağ kol çok özel diye düşünce yanlış.İlk detaylı dövüştürdüğünü böyle gösterirse diğer sağ kolları işlediği zaman hiçbir heyecanı kalmaz.Oradan belli en güçlüsü olmadığı.En zayıf demiyorum ama bu net.
Ama buna karşılık olarak Luffy'nin rakibi özel bir sağ kol olmalıydı da denebilir. Yani Katakuri Luffy'nin rakibi olarak özel gösterilmemiştir, zaten özeldir.
Özel zaten bir açıdan.Vuramama mevzusundan ötürü Luffy yenilmez sanmıştı olayını çözene dek.Yumruklarla ilerleyen ana karakterin karşısına böyle özel bir rakip çıkardı işte baya ters geldi.
 
Luffy'nin rakibi diye en güçlü sağ kol çok özel diye düşünce yanlış.İlk detaylı dövüştürdüğünü böyle gösterirse diğer sağ kolları işlediği zaman hiçbir heyecanı kalmaz.Oradan belli en güçlüsü olmadığı.En zayıf demiyorum ama bu net.

Özel zaten bir açıdan.Vuramama mevzusundan ötürü Luffy yenilmez sanmıştı olayını çözene dek.Yumruklarla ilerleyen ana karakterin karşısına böyle özel bir rakip çıkardı işte baya ters geldi.
Dostum adamın en güçlü sağ kol olduğuyla ilgili bir şey demiyorum ben bu konuda.Ha Luffy'nin karşısına çıkarılan bu derece övülüp,featleri sağlam olan adam da Queen'den zayıf olamaz ama o net.Rayleigh denilen adam aksiyona adam akıllı girmiş ilk sağ kolken seride bu yanlış bir bakış açısı ayrıca.

Sen Marco Wano'ya gelmez de diyordun iddiaya da girmiştik.Iddiayi kaybetmene üzülmemiştim Marco'nun gelişine sevinmiştin.Gene aynı muhabbet dönecek
Ben de dedim aynı cümleyi birden fazla kere.
 
Sen Marco Wano'ya gelmez de diyordun iddiaya da girmiştik.Iddiayi kaybetmene üzülmemiştin Marco'nun gelişine sevinmiştin.Gene aynı muhabbet dönecek
Tamam da Marco gerçekten gelmeyecekmiş. :D Bir şey olmuş sonra. Orada benim hatam var ,o değişikliği göremedim.

Ama Queen'i alacak adamdan daha fazlasını beklerim. Bir dövüşe girip yenmişliği hatta baskın gelmişliği yok.
 
Dragon'un bile şahsi bir icraatı yok ona bakarsan. Ama herif konumdan kazanıyor en başta. Devrim ordusu komutanı. Bitti. Sabo da bu komutanın sağ kolu. Gayet yeterli ki hükumetin istihbaratı azıcık çalışıyorsa Sabo'nun ne kadar aktif olduğunu da bilmeleri lazım ki Sabo'yu birçok kişi tanıyor zaten. Adam amiralle çarpışmış ek olarak. Ne olduğu belli, hangi amaca hizmet ettiği belli. Bu çocuk 7-8 yaşından beri devrim ordusunda ve yılardır icraat kovalıyor. Daha ne icraatını bekliyor hükumet ? Amiral almasını mı bekliyor ? Dolayısıyla 600m Sabo gibi biri için taştaş geçilecek bir ödüldür. Bana göre en az 900 olması gerekirdi. Nitekim bireysel gücünün Yk2 edeceği düşünülürse bu çok normal. Peros'un ne icraatı varmış da 700m ödülle artistlik yapıyor ? Pehh.

Sen bana şunu de. Kata'nın ödül-güç oranı %90'dır, King'in oranı %60'tır. De ki ben de ne demek istediğini bi' anlıyım. Çünkü ödül-güç oranında Kata'nın güç ağırlıklı olduğunu kabul ediyorum Kata'nın oranı King'e göre çok yüksek diyorsun. Luffy'de bile güç oranı %65'in altına düşmez King'den ne bekliyorsun diyorum ortada kesin bir şey yok. King'in ırktan aldığı ekstra bir ödül var ve bundan sadece senin haberin varmış gibi davranıyorsun vs. Hani bi' rakam-oran üzerinden konuş ki rengin belli olsun madem :)

King'i çok yanlı ve işine geldiği gibi değerlendiriyorsun. Neymiş Izo kılıcına ateş etmiş, King tepki verememiş vs. Yav İzo gelmiş 4 metreden ateş ediyor Neo gibi mermiye slow motion mu çeksin adam ? Sen kendini Katakuri'ye endeksledin herhalde herkesten gözlem şov bekliyorsun. Canavar Korsanları yapı itibariyle aman saldırıdan uçarım kaçarım herifler değil bir kere. Adamlar dinazor dinazor. Evrenin en sağlam yaratıkları bunlar. Kaptanları G4'e kollarını açmış yağdır mevlam ne varsa diyor. Dolayısıyla adamların ileri seviye gözlem kasıyım gibi bir dertleri yok. Bunlar silahlanmada iyi çıkacaklar muhtemel. Sen de tavuktan uçmasını bekliyor uçamayınca da bak karga gibi uçamıyor diyorsun. Ek olarak sana işine geldiği gibi değerlendiriyorsun deme sebebim şu. Bu seride Mihawk'tan Sengoku'ya Bm'den Kaido'ya kaç tane ensesi kalın kurgu gereği saçma sapan durumlara düşmüşken King'i çeşitli olaylarda örnek gösterip işte 2 karakter arasındaki fark demen. Böyle bir dünya, böyle bir bakış açısıyla karakter değerlendirilmez. Bm'nin hallerine bakan amiraller Bm'nin içinden geçer, Mihawk'ın etliye sütlüye karışmayan tavrına bakan Cavendish bunu yer, Sengoku'ya bakan keçisi kendisinden güçlü der vs.
Reis bu kadar uzun yazma yahu.Dragon'un gösterdildiği panel sayısı bile Sabo'dan az yav.Sabo'nun geçmişi,Rosa'daki durumu falan gösterildi.Dragon'un adam akıllı bir olayı bile yok.Herif icraat yapmadan en fazla ödüle sahip adam zaten olamaz.Sabo adamın sağ kolu da sonradan geçmiş olabilir o mevkiye ne zaman geçtiği de belli değil yanılmıyorsam.Sabo'nun Dressrosa'da meyve yemeden önceki seviyesi belirsiz yc1 etmeyeceği bariz.Yc2 edip etmeyeceği konuşulur ama.

Luffy'nin ödülü%90 en az güç odaklı.Herifin icraatlerinin hepsi zaten güç odaklı olaylar.Morgans'ın abarttığı tek olay Linlin'in yenilmesiydi,geriye kalan kısımlar doğru sen de biliyorsun bunu.King olayında ben yanlı eleştiriyorsam sen de ödül bazında aynısını Kata için yapıyorsun pek bir farkımız yok gibi duruyor.Ki ödül üzerinden aksini 50 kere gördüğümüz için yüksek olanın üstün mantığının olmadığını sen biliyorsun zaten.Arc içerisindeki performansla bu aynı durum değil.

İzo gelip 4 metreden ateş etsin,adam kılıç ustası kılıcına sıkıldığını fark etmiyor.Olabilir bunlar mı diyeceğiz yani.Kaido da kınlardan hasar aldı herifi gömmeyen kaldı sanki.Ki tek İzoluk durum yok 50 kere bahsettim.Suit Sanji'ye de hasar verememesi durumu da var.Kawamatsu da blokluyor kendisini.Bunun gözlem ile ne alakası var yahu.Dengi hatta zayıf olarak gördüğün Kata'nın dövüş öncesi bir performansına bak.Tek başına neler yaptığına bak bir hak kendin vereceksin zaten.Herif İchiji'yi 5 saniye gömüyor,Bege,Jinbei,Pedro gibi adamlarla boğuşup aynı zamanda Luffy'yle uğraşıyor dövüş öncesi.Bege+Jinbei+Pedro denilen adamların 3ünün toplam ödülü zaten 1.170 milyon falan ediyor.Üçünün karşısında ne kadar çaresiz olduğunu düşün. İchiji denilen adam zaten 700 milyonluk Peros ile dövüşüyor yahu.

King-Queen kendi aralarında çekişrken Kata kendi tayfasındaki bariz olarak en güçlü kişi.King'in Queen'den şu ana kadar net üstün olduğu bile belli değil hele.Uçan altılı üyelerinin King'i takmaması durumu da var.Adamın tayfası bile sağ kol gibi davranmıyor adama.King'in ne inanılmaz dayanıklılığını ne de inanılmaz savunmasını gördük sanki.Senin dediğin tarzda olan adam Queen,King değil.King bariz bir şekilde yıkımcıların en teknik,hızlı ismi gibi duruyor.Öyle her saldırıya kafa falan atamaz onu sağlayabilecek bir meyvesi yok.Jozu yapmaya gerek yok adamı.King'in ırktan aldığı ödül konusunda bunu düşünen tek kişi ben falan değilim.Mangaka bile adamın ırkına vurgu yapıyor ödül almayacağını düşünmenin bir mantığı yok.Linlin bile ırkından dolayı istiyor adamı.
 
Son düzenleme:
Sabah aklıma çok değişik bir şey takıldı. Bu Oharadaki poneye ne oldu Jinbenin Big moma verdiği poneyi Jinbenin kapak hikayesinde denizin altında bulduğunu görmüştük Ohara yıkıldıktan sonra deniz ile sürüklenmiş olabilir mi veya deniz canavarları bir şekilde getirmiş olabilir mi o yer altındaki yere çünkü Robinin bütün Rioları okuması gerekiyor kendi hayaline göre ve Oharadaki Antik Krallığın ismini içeriyor diye hatırlıyorum yani bir Rio poneglif Robinin onu okuması şart gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık