Aradaki tek fark dayanıklılık mıydı gerçekten?Ee her karakterin her özelliği aynı mı olacak ? Dof'da g4e hasar veremedi,Cracker da gerçek halinde elini kesip önüne atmıyor muydu az daha.Dof'un 1v1 de dayak yediği Luffy+Nami'ye dayanmadı mı bu adam 11 saat.Hani Nami'de meyvesinin gücünü nerfledi bariz bir şekilde.O ne oluyor peki.Milleti eleştirdiğin yerde sen de tek özellikten gidiyorsun çok bir farkı yok.Dof'un saldırı gücü,hakileri kötü durumda,Cracker'ın da dayanıklılığı.
Cracker Luffy'in kolunu kestiği için busoshoku hakisi daha iyi diyorsun mesela. Peki busoshoku sertleştirme için kullanılmıyor mu Doflamingo daha dayanıklı olduğuna göre sertleştirmesi daha sağlam denilemez mi öyleyse? Kaldı ki Cracker'in Luffy'in kolunu kesmek dışında yapabildiği başka bir atak var mıydı?
Her şeyi geçtim Doflamingo'nun elindeki kral haki ve meyve uyanışı da yok Cracker'de. Zamanında Cracker'de uyanış olduğunu söylüyordunuz ancak mangada böyle bir ifade yok ayrıca her hangi bir farklı maddeyi bisküviye dönüştürebildiği tek bir panel yok. Bisküvi üretmesi bir kanıt değil benzer şekilde üretim yapan farklı şeytan meyveleri de var. Galdino mum üretebiliyor mesela.
Hayır gerçekten hala Big Mom'un Cracker'i göndermesi mi kullanılıyor sav olarak? Abi Queen Doflamingo ve Katakuri'yi yenmiş Luffy'i yakalaması için neden F6yı görevlendiriyor öyleyse? WB de Mihawk'ı durdurması için Vista'yı gönderiyordu bu Vista'yı Mihawk'a denk veya daha güçlü mi yapıyor?Adamın vucüdu zayıf ama meyvesiyle çok güçlü oluyor nami yardımıyla meyvesini iptal edip ana vucüda ulaştı.1v1 olsa o vs kimin kazanıcağı açık.Big mom 'un sözü var dandik biri demiyor.Dof g3 'e güçlüsün ama yavaşsın diyor g3 cracker'ın askerini kıramıyor.
Bisküvi örneğine girmiyorum bile tamamen başa sarıyorsun çıkmaz döngü bu.
Son düzenleme: