İzlenir. Senin uzayla ilgili teorilerini destekleyecek şeyler de bulabilirsin.Yok izlemedim.
Netflix'te varmış izlenir mi?
Konusu nedir tam olarak? Var mı güzel alıntılar seridenİzlenir. Senin uzayla ilgili teorilerini destekleyecek şeyler de bulabilirsin.
Sessha diye tanıyordu kendisini. Trap olduğu belliydi.Kiku'nun trap olduğunu da ilk andan beri biliyor muydun? ?
Neresi kopmuş Alpa? Hayır, ben Zoro'daki olayla kıyas da yapmıyorum. Luffy'nin ki daha hayati olsun... Ama Luffy'den falan organ gitmiyor. Bir yeri kopmuyor.Ne belli oluyor burada Kopmuş işte bir kısmı.
Organın belli bir kısmı kopuyor işte. Çizim orada.Neresi kopmuş Alpa? Hayır, ben Zoro'daki olayla kıyas da yapmıyorum. Luffy'nin ki daha hayati olsun... Ama Luffy'den falan organ gitmiyor. Bir yeri kopmuyor.
Yanını tutuyor çünkü tamamen vuramıyor, benzetme olarak kurşunun sıyrılmasını düşünebilirsin. Sen bana yok olan yeri göstersene? Neresi yok olmuş? Aldığı saldırıyı da küçümsemiyorum, organ gitti, vurudğu yer yok oldu abartısına katılmıyorum.Hayır nedense yanından tutmuş diyorsun, ben de neresinden tutmasını bekliyorsun diyorum. Yani herhalde adamın elini içine sokup midesini bağırmayın tutmasını bekliyorsun ki yanını tutmasına şaşırıyorsun.
Ulan luffy de mogura ile vurulan alan yok oluyor, adam ona rağmen bayılmıyor sen gelmiş zoro ile aynı durumdaydı diyorsun. Ki luffy'nin darbe aldığı yer daha hayatiydi.
Yani o zaman ikisi de olmuyor. Çünkü olayın kurşun sıyrılmasıyla alakası yok. Adam dan deli gibi kan geliyor ki kata'nın kendini dediği yere bakarsan organların zarar gördüğünü de anlarsın.Yanını tutuyor çünkü tamamen vuramıyor, benzetme olarak kurşunun sıyrılmasını düşünebilirsin. Sen bana yok olan yeri göstersene? Neresi yok olmuş? Aldığı saldırıyı da küçümsemiyorum, organ gitti, vurudğu yer yok oldu abartısına katılmıyorum.
Bak attığın yorum bu. Bana cidden birisi yok alanı göstersin ya.
Ya benzetme o. Küçümsemek için yazılmış, aynı hasarda demek için yazdığım bir şey değil. Saldırı yanına geliyor işte, yandan sıyrıldı. Vücudunun ortasına gelse Ace gibi olurdu.Yani o zaman ikisi de olmuyor. Çünkü olayın kurşun sıyrılmasıyla alakası yok. Adam dan deli gibi kan geliyor ki kata'nın kendini dediği yere bakarsan organların zarar gördüğünü de anlarsın.