Kata sana üzücü bir gereçekten bahsedeyim. Marco, Katayı incitir.
Değemez bile xd.Kata sana üzücü bir gereçekten bahsedeyim. Marco, Katayı incitir.
Katakuri görüş hakisi iniş yaşamadan Luffy'nin dayanıklılığı kıramadı. Bir İmparatorun yüzüne alabilecek kadar Ofansif bir meyve olan Magmayı tanklayan. Kizaru'nun İmza hareketini hiçbir şeymiş gibi karşılayan. Garpın yumruğuna maruz kalıp. Hala iyileşmeye devam eden birinin Katanın saldırı gücüyle inmesi mümkün değil. İlk defansı çözülecek taraf Kata tarafıdır. Katanın gözleminin ömürü, Marconun yenilenmesiyle baş edemez.Değemez bile xd.
Marco'nun meyvesinin iyileşmesi sınırsız değil.Sınırı var.Ne kadar bilmiyoruz.Bir taraf paso atak yedikçe o sınıra gelmeye başlayacak diğer taraf da saldırılardan kaçtıkça.Kimin özelliğinin daha uzun dayandığına göre değişir bu.Ki Marco'nun özelliğinin süresinin daha fazla olduğunu da görmedik.Katakuri görüş hakisi iniş yaşamadan Luffy'nin dayanıklılığı kıramadı. Bir İmparatorun yüzüne alabilecek kadar Ofansif bir meyve olan Magmayı tanklayan. Kizaru'nun İmza hareketini hiçbir şeymiş gibi karşılayan. Garpın yumruğuna maruz kalıp. Hala iyileşmeye devam eden birinin Katanın saldırı gücüyle inmesi mümkün değil. İlk defansı çözülecek taraf Kata tarafıdır. Katanın gözleminin ömürü, Marconun yenilenmesiyle baş edemez.
Tüm Marinefordu çıkardı işte.Marco'nun meyvesinin iyileşmesi sınırsız değil.Sınırı var.Ne kadar bilmiyoruz.Bir taraf paso atak yedikçe o sınıra gelmeye başlayacak diğer taraf da saldırılardan kaçtıkça.Kimin özelliğinin daha uzun dayandığına göre değişir bu.Ki Marco'nun özelliğinin süresinin daha fazla olduğunu da görmedik.
Tüm MF'yi Kata'nın k.hakide çıkarır.12 saat sürede k.hakisi bitmeyip Marco'dan hızlı Snakeman formunun ataklarının yarısını dodgleadı adam.Aynı Luffy geleceği de görüyordu.Tüm Marinefordu çıkardı işte.
Neyse Bu arc bitince anlarız her şeyi. Benim tahminim Wano sonuyla Anka Kuşu > Mochi Adam > Çakma Anka KuşuTüm MF'yi Kata'nın k.hakide çıkarır.12 saat sürede bitmeyip Marco'dan hızlı Snakeman formunun ataklarının yarısını dodgleadı adam.Aynı Luffy geleceği de görüyordu.
Olmaz demiyorum WG'ye de yazıyorum.Anka kuşu >all olabilir diye.Herifin iyileşmesi>k.hakiden uzun sürer mi ondan emin değilim.Oda kardeşimiz zahmet olmaz çizerse bir şeyler çıkarırız artık.Neyse Bu arc bitince anlarız her şeyi. Benim tahminim Wano sonuyla Anka Kuşu > Mochi Adam > Çakma Anka Kuşu
Bu arada Marconun yenilenmesiyle baş edemez yazdığım zaman Şimdi Ölçtün mü yazarsa fena kitlenirim dedim içimden dd... Marco, Kingden kesin güçlü ondan eminim. Çakmalar Orjinalleri asla geçemez.Olmaz demiyorum WG'ye de yazıyorum.Anka kuşu >all olabilir diye.Herifin iyileşmesi>k.hakiden uzun sürer mi ondan emin değilim.
Marco'nun ben de net şekilde King'ten güçlü olduğunu düşünüyorum.İki benzer oyunu oynayan takımlar arasında daha iyi olan kazanır.Çok benzer özellikleri.Bu arada Marconun yenilenmesiyle baş edemez yazdığım zaman Şimdi Ölçtün mü yazarsa fena kitlenirim dedim içimden dd... Marco, Kingden kesin güçlü ondan eminim. Çakmalar Orjinalleri asla geçemez.