Delik muhabbeti de yok mangada zaten. Anime uydurması. İç organları yandığı için ölüyor.Yok yahu o darbeden dolayı öldüğü için gömülmüyor. Laf dinlemeyip kendini öldürttüğü içindir. Delik muhabbeti işin şakası canım. Akainu o deliği herkese açar.
Delik muhabbeti de yok mangada zaten. Anime uydurması. İç organları yandığı için ölüyor.Yok yahu o darbeden dolayı öldüğü için gömülmüyor. Laf dinlemeyip kendini öldürttüğü içindir. Delik muhabbeti işin şakası canım. Akainu o deliği herkese açar.
Ama adamın kol arkadan girip önden çıkıyor Manga'da da vardı bu. Delik vardı ama işte kanlıydı zaten Manga'da da.Delik muhabbeti de yok mangada zaten. Anime uydurması. İç organları yandığı için ölüyor.
Adam logia olduğu için çıkıyor. Delindiği için değil.Ama adamın kol arkadan girip önden çıkıyor Manga'da da vardı bu. Delik vardı ama işte kanlıydı zaten Manga'da da.
Queen'i bu kadar küçümseyen bir kişi daha görmedim ben de.Ace kadar hakkı yenen karakter yok. Queen falan ondan güçlü sanıyorlar.
İyi de orada Ace logia formunu kullanmıyor. Direk gerçek vücudu ile engelliyor.Adam logia olduğu için çıkıyor. Delindiği için değil.
Küçümsediğim yok, Ace'den güçsüz sadece.Queen'i bu kadar küçümseyen bir kişi daha görmedim ben de.
Gayet de delindiği için çıkıyor aslında. O hareketin amacı o zaten, saldırıyı durdurmayacaksa önüne geçmesinin ne anlamı varAdam logia olduğu için çıkıyor. Delindiği için değil.
İyi de orada Ace logia formunu kullanmıyor. Direk gerçek vücudu ile engelliyor.
tamamKüçümsediğim yok, Ace'den güçsüz sadece.
Hmm daha önce bu kadar dikkatle bakmamıştım. Harbiden de logia formunda iken mi o kadar zarar verdi Akainu? O zaman magmanın formunu bozmadan haki ekleyerek logiaya zarar mı veriyor? Yoksa Akainu'nun magması doğrudan Ace'in ateşini bile yaktıı için orada ona zarar mı vermiş oldu kafam karıştı.Niye ateş çıkıyor o zaman?