Evet :d.Queen dombilisi sarı sacliydi değil mi?
Evet :d.Queen dombilisi sarı sacliydi değil mi?
Yav korsan olan adamdan delikanlılık beklenmez zaten.Beraber saldırırken göstermediler Fuji göz korkutmak içindi sonra da yakaladı zaten.
Doffy zaten böyle şeyleri sallıyor demiyorum yeri geldi kendinden çok zayıf Law'u iki kişi sıkıştırdı.
Benim tepkim Luffy bosslara,kendinden güçlü rakiplere bile 2 vs 1 dalmaz çok delikanlıdır muhabbetlerine.Yok öyle birşey.
Ya onu geç Luffy tek yeterdi 2 vs 1 dalmadı demeye getiriyor o ben onun ciğerini bilirim.Yav korsan olan adamdan delikanlılık beklenmez zaten.
Sanji'ye yakışır bir amca/dayı deseneEvet :d.
Tankman ve snakeman açmamıştı. O yüzden kesin konuşmamak lazım bence. ddYa onu geç Luffy tek yeterdi 2 vs 1 dalmadı demeye getiriyor o ben onun ciğerini bilirim.
Onu diyecektim jsadnkJKBSALKDBK. Gerçi animedeki renklendirme öyle .-. Sanji Queen teorisi gelsin.Sanji'ye yakışır bir amca/dayı desene
Vinsmokelarin drama quuen`i Sanji diye bilirdik ama...Onu diyecektim jsadnkJKBSALKDBK. Gerçi animedeki renklendirme öyle .-. Sanji Queen teorisi gelsin.
Sanji Hasır Şapkalarınki olunca yerine üst versiyonunu almışlar dsmklfdgVinsmokelarin drama quuen`i Sanji diye bilirdik ama...
Buzlu muz atiyor bu da biraz zıtlık yok değilSanji Hasır Şapkalarınki olunca yerine üst versiyonunu almışlar dsmklfdg
Buzlu muz sjkfkdnf Judge denen herif çok zeki değil, düşünememiştir.Buzlu muz atiyor bu da biraz zıtlık yok değil