Sabo'nun patatese çevirdiği adamlar bu yeniler.Dostum bu dediğine sen bile inanmazsın.
edit: Genç Wb haki+deprem ile allaxına kavuşturmayacağı admiral yok.
Sabo'nun patatese çevirdiği adamlar bu yeniler.Dostum bu dediğine sen bile inanmazsın.
Roger max 1.5 Amiral eder. Karşıda 3 Amiral'den fazlası var.Reis roger'ın kizaru seviyesindeki adam a yaptıkları ortada. Bu adamlar yonkoular dan bile baya güçlü.
1.75 de anlaşalım mı?Roger max 1.5 Amiral eder. Karşıda 3 Amiral'den fazlası var.
Okey derdim ama bu Roger acaba Amiral harcamış mıdır hayatında. Zamanının Amiralleri Garp ve Sengoku çiziksiz çıktı o dönemden.1.75 de anlaşalım mı?
İllaki harcamıştır reis. Hatta garpla konuşması vardı seninle birçok kez birbirimizi ölümün kıyısına getirdik diye. Hem bu adam birilerine dalmasa o seviyeye de gelemezdi.Okey derdim ama bu Roger acaba Amiral harcamış mıdır hayatında. Zamanının Amiralleri Garp ve Sengoku çiziksiz çıktı o dönemden.
Teke tekte Amiral yemiş olabilir. 2 Amiral alması filan zor, Amiral güçleri hala benzer ise.İllaki harcamıştır reis. Hatta garpla konuşması vardı seninle birçok kez birbirimizi ölümün kıyısına getirdik diye. Hem bu adam birilerine dalmasa o seviyeye de gelemezdi.
Hala utanmadan 2 vs 1 dalmadı diyor. Hatırlatayım seninki ikiye bir daldıktan sonra Law jenerasyonun en kötüsüsün çakal seni diyor seninkine.Luffy Dof'a 2v1 bile dalmadı en fazla 2v2 idi. O zaman şahlanan bazı Zoro fanları acep şimdi Zoro için ne hissediyordur.
Law'a fujiyle beraber dalan dof ne oluyor?Hala utanmadan 2 vs 1 dalmadı diyor. Hatırlatayım seninki ikiye bir daldıktan sonra Law jenerasyonun en kötüsüsün çakal seni diyor seninkine.
Beraber saldırırken göstermediler Fuji göz korkutmak içindi sonra da yakaladı zaten.Law'a fujiyle beraber dalan dof ne oluyor?