@Millennium Wizard Adaş yetiş senin adamı boğuyorlar https://worstgen.alwaysdata.net/forum/threads/jack-the-drought-vs-donquixote-doflamingo.6281/
Ayıp oluyor değil mi?Çizime bakarsak Zoro'yu da Tanrı sanıyorlar herhalde![]()
Steve Buscemi ile Di Caprio’yu karıştır yine çok çirkin bir erkek olur.Olabilir. Bide Steve Buscemi'den (İyi oyuncudur) esinlenerek çizilen karakterden tip olarak pek bir şey beklememek gerekiyor. Senelerce Di Caprio diyenlere selam olsun.![]()
![]()
Zoro’yu görüp vişşşşşşş demeyen bi kadın karakter göster bana. Hatta erkek göster?! Bu Fuji demedi o kör zaten.Wano bacıları soba ayağına reyizin standına kuyruk oluyordu ama genele vuracak olursak olabilir tabii.
Sahne aramak lazım da üşendim :/ Zorro banzaiAyıp oluyor değil mi?
Steve Buscemi ile Di Caprio’yu karıştır yine çok çirkin bir erkek olur.
Zoro’yu görüp vişşşşşşş demeyen bi kadın karakter göster bana. Hatta erkek göster?! Bu Fuji demedi o kör zaten.
Gördüm onu da yorum yaptım mı hatırlamıyorum. Bence sağlam bir Dof yiyebilir Jack'i. Biliyorsun Oda'nın pek iyi yansıtamadığını düşünüyorum Dof'un gücünü. Yani zayıf işlendi biraz.@Dr. Hiluluk Doffy vs Jack'e ne diyorsun ? Genç efendi alır mı ? WG'de hararetli vs konusunu açmışlar![]()
Dof'un ben de alabileceğini düşünüyorum.O tartışmanın hortlamasının sebebi şu Jack'in 5,6 tane sulong minkle kapışması.Ki zaten o minklerin hiçbiri base hallerinde Pedro etmeyen adamlardır muhtemelen.6 sulong ile uğraşmak büyük bir olay değil bana kalırsa.Gördüm onu da yorum yaptım mı hatırlamıyorum. Bence sağlam bir Dof yiyebilir Jack'i. Biliyorsun Oda'nın pek iyi yansıtamadığını düşünüyorum Dof'un gücünü. Yani zayıf işlendi biraz.
Pek etkileyici değil bana kalırsa. Ama Carrot o forma geçtiğinde Daifuku'yu bile şaşırtmıştı, yani bir şeyleri gösterir. Ama bu Dof'un yapamayacağı bir şey değil. Orada Dof olsa o da aynı şekilde karşı koyabilirdi.Dof'un ben de alabileceğini düşünüyorum.O tartışmanın hortlamasının sebebi şu Jack'in 5,6 tane sulong minkle kapışması.Ki zaten o minklerin hiçbiri base hallerinde Pedro etmeyen adamlardır muhtemelen.6 sulong ile uğraşmak büyük bir olay değil bana kalırsa.
Doffy'de uyanış gibi bir olay var sonuçta.Jack'ten açık ara daha hızlı olup da çok daha yönlü bir abi.Bana gram etkileyici gelmedi şahsen o minkler.Jack tam zoan halinde vurabiliyorsa bu kadar rahat Dof paramparça eder herhalde.Pek etkileyici değil bana kalırsa. Ama Carrot o forma geçtiğinde Daifuku'yu bile şaşırtmıştı, yani bir şeyleri gösterir. Ama bu Dof'un yapamayacağı bir şey değil. Orada Dof olsa o da aynı şekilde karşı koyabilirdi.
Jack'de uyanış yapar büyük ihtimal de Zoan uyanışları nasıl olur bilmiyorum.Doffy'de uyanış gibi bir olay var sonuçta.Jack'ten açık ara daha hızlı olup da çok daha yönlü bir abi.Bana gram etkileyici gelmedi şahsen o minkler.Jack tam zoan halinde vurabiliyorsa bu kadar rahat Dof paramparça eder herhalde.
Jack'te olduğunu sanmam ben.King'te bekliyorum sadece Kaido komutanlarından.Ki şöyle bir olayda var Oven Sulong haldeki Pekoms'a yumruğu oturtmuştu yani.Zoan uyanışlarını Croco ID'da açıklıyordu.Fiziksel olarak daha sağlam oluyor ve daha hızlı iyileşiyorlar demişti sanırım.Antik zoanların olayı genel zoanlara göre daha güçlü olup daha hızlı iyileşmeleri olabilir.Ulti bile sağlam darbe almasına rağmen aradan çok geçmeden kendine geliyor.Jack'de uyanış yapar büyük ihtimal de Zoan uyanışları nasıl olur bilmiyorum.Bakalım hele.