Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack'te olduğunu sanmam ben.King'te bekliyorum sadece Kaido komutanlarından.Ki şöyle bir olayda var Oven Sulong haldeki Pekoms'a yumruğu oturtmuştu yani.Zoan uyanışlarını Croco ID'da açıklıyordu.Fiziksel olarak daha sağlam oluyor ve daha hızlı iyileşiyorlar demişti sanırım.
Jack'de olmayacağını sanmam. Komutanların tamamında vardır bence. Ama bu hengamede Jack'e ne rol düşer ne iş başarır onu bilemiyorum.

@Dr. Hiluluk sence Karasakal tayfası Yonkolar içinde nasıldır? En güçlümüdür yoksa en zayıf mı? Genelde Karasakalın tayfayı küçümsüyorlar da. Gerçi karakterlerin bir şeyini göremedik ama tahmin alayım.

Cracker'da görünene göre yoktu.Jack'e İnu,Neko daldı bakalım ne performans göstericek.Jack zaten çok uzun sürmüyor falan diyordu sulong halleri için.
Cracker'ın yaptığı şey uyanışa benziyor aslında. Sınırsız sayıda splamlıyor filan.:D Bilemedim belki açmıştır. Crocodile'ın Arabasta'da yaptığı şey de uyanışa benziyor aslında.

@Dr. Hiluluk sence Karasakal tayfası Yonkolar içinde nasıldır? En güçlümüdür yoksa en zayıf mı? Genelde Karasakalın tayfayı küçümsüyorlar da. Gerçi karakterlerin bir şeyini göremedik ama tahmin alayım.
Ben Karasakal'ı ve tayfasını Yonko'lar içerisinde en özel olarak görüyorum. Karasakal kesinlikle serideki en tehlikeli karakter(yalan edilmezse ileride) ve büyük ihtimalle final savaşının tepesinde olacak. Bu sebeple en güçlü Yonko bence Karasakal'dır. Tabii bu şu an için tahmin. Tayfası hakkında çok bir düşüncem yok.

Yonko tayfaları arasında en güçlü tayfa WB tayfası gibi duruyor.Tayfa sıralaması yapsam WB korsanları>Kızıl saç korsanları>Kaido korsanları>Bm korsanları>BB korsanları derim.

King ile Marco'nun durumu nasıl aynı oluyor yahu ? WGde bunu iddia eden var.Birisi gemiyi tam zoan açıp düşürüyor diğeri açmadan.Tam zoan hallerinde fiziksel olarak daha güçlü oldukları bile bariz iken hele kütle farkından dolayı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık