İki saat tartışmak istemiyorum adam zirvesinde yani imparator seviyesinde değildi.Kk bir zahmet uçursun tek yemedi sonuç olarak.Anında geri geldi.Roger o muameleyi Wb ile saniyelik takışan Oden'den çok daha güçlü bir Oden'a yapıyor.
İki saat tartışmak istemiyorum adam zirvesinde yani imparator seviyesinde değildi.Kk bir zahmet uçursun tek yemedi sonuç olarak.Anında geri geldi.Roger o muameleyi Wb ile saniyelik takışan Oden'den çok daha güçlü bir Oden'a yapıyor.
Hayret Ace şöyle Ace böyle yazmadınKonuyu bağlayan sensin![]()
Roger'ın en iyi atağı olup olmadığı bile bariz değil kiİki saat tartışmak istemiyorum adam zirvesinde yani imparator seviyesinde değildi.Kk bir zahmet uçursun tek yemedi sonuç olarak.Anında geri geldi.
Kesinlikle doğru. Ben indiremediysem kimse indiremez diyordu zaten reis. Hey gidi...Bunu attığın çok iyi oldu.Şu detaylardan ötürü Oden'in zirvesi ortadadır.Şu iki adamdan çok uzakta olmaması gerekir.Yani ödüle vuracak olursak şöyle ki :
Soldan sağa doğru : 4.5 - 5 - 5.5
Yine 5 üzeri ödüle kimse ulaşamadı diye mangaka ikisini ayrı kulvara sokmuş ama Oden de çok güçlüydü hiç boş değildi.4.5 temizinden yonko.Yada en kötü 4 diyelim.
Gaban boş yapmış o zaman kanka beraber dalalım diyerek.Roger'ın en iyi atağı olup olmadığı bile bariz değil kiRoger istese kısa sürede fişini çeker bence bu bariz.Oden'in ben Ray'den güçlü olduğunu düşünmüyorum.
Adamlar korsan 1v1 mi isteyecek bideGaban boş yapmış o zaman kanka beraber dalalım diyerek.![]()
Bi de benim özendiğim adama laf ediyolardıBunu attığın çok iyi oldu.Şu detaylardan ötürü Oden'in zirvesi ortadadır.Şu iki adamdan çok uzakta olmaması gerekir.Yani ödüle vuracak olursak şöyle ki :
Soldan sağa doğru : 4.5 - 5 - 5.5
Yine 5 üzeri ödüle kimse ulaşamadı diye mangaka ikisini ayrı kulvara sokmuş ama Oden de çok güçlüydü hiç boş değildi.4.5 temizinden yonko.Yada en kötü 4 diyelim.
82 Kyoto 83 Tokyo 84 Saitama![]()
Kim demişti hatırlamıyorum ama, birisi “Zoro’yu rezil duruma düşürmekten korkuyorlar çünkü fanları tehdit ediyor” demişti. Bence doğru bu.
Zoro, Shinto’nun öz evladıymış gibi çizmişler. Sanji’yi kerhane tatlısı gibi...82 Kyoto 83 Tokyo 84 Saitama