Yine haklısın yine haklısın be Red. Sonuçta herkes Canavar değil. Bazıları da bu hayatta Monet olmalı.... ? ksksksKorkak denmemeli karşısında ısıracak bir hayvan görmüş verdiği tepki doğal ?
Yine haklısın yine haklısın be Red. Sonuçta herkes Canavar değil. Bazıları da bu hayatta Monet olmalı.... ? ksksksKorkak denmemeli karşısında ısıracak bir hayvan görmüş verdiği tepki doğal ?
Tamam.Yani şu kadar şeye rağmen olaya hala böyle bakabilmen senin görüşün Alpa’cığım. Ayrıca ikinciyi ben atmayınca kimse anlamıyor mu? Ben neden atma gereği duymadığımın açıklamasını yaptım. Açık açık kellesinin gitceğini bildiği için, ilk o anı hatırlıyor ve “Oden” diye bağırıyor korkak...
Daha sırada Minkler var, minkler de şovunu yapsın ondan sonra sıra Kaido'ya gelecek.Kaido daha şov yapmadı. Oda bir kez daha büyük hype yaptırmadan Kaido'nun inmesini planlamıyordur. Erkenden büyük laflar etmeyin.
Neko'da o akıl yok sanırım. Kaido için mink halkını getirdim dedi.Inu ve neko dışındaki minklerin aklı varsa kaidou'ya dalmazlar. 2 3 Flying siz indirirlerse daha mantıklı olur. Ama tabiki de oda onlara ya çar çöp kestirecek, ya da kaidou'ya boşuna daldıracak...
Adam da haklı. Bende olsam Raizo bile kesti, carrot niye kesmesin diye düşünürdüm...Neko'da o akıl yok sanırım. Kaido için mink halkını getirdim dedi.
Minklerin şovu bir bölüm sürer herhalde. İki bölüm sonra Kaido hamur gibi yoğuracak karşısına çıkanı.Daha sırada Minkler var, minkler de şovunu yapsın ondan sonra sıra Kaido'ya gelecek.
Sulong formlar da çok iyi olanlar vardır.Adam da haklı. Bende olsam Raizo bile kesti, carrot niye kesmesin diye düşünürdüm...
Bepo reis de sulong formuna geçince yardıracak ! O Zepo'nun intikamı Linlin'den alınacak!Sulong formlar da çok iyi olanlar vardır.
Pekoms kötüyken Carrot çok iyiydi. Neko - Inu formun ustası olsa bir kaçı Carrot kadar ya da bir tık daha iyi kullansa güzel iş görürler.