Oden çocuk Mihawk'a bir vursa Mihawk ölür zaten.Böyle bir şey olabilir mi? Lütfen olsun çünkü
Oden çocuk Mihawk'a bir vursa Mihawk ölür zaten.Böyle bir şey olabilir mi? Lütfen olsun çünkü
Utanmadan enma ile dalmış.Oden çocuk Mihawk'a bir vursa Mihawk ölür zaten.
Ha şöyle yav. Kılıçcılar yesin birbiriniBöyle bir şey olabilir mi? Lütfen olsun çünkü
Olamaz çünkü Mihawk çocukken oden daha wanodan ayrılmamış ve shanks ile tanışmamıştı. Oden wanodan ayrıldığında mihawk 20li yaşlarda idi. Yani oden mihawkı veletken hiç görmedi. Eğer mihawk veletken wanoda bulunduysa o ayrı. Bu durumda da oden shanksi tanımadığı için yukarıdaki gibi bir konuşma olmazdı.Böyle bir şey olabilir mi? Lütfen olsun çünkü
Ben sözlere çok takılmadım. Oden'in Mihawk'ı eğittiğini görmek yeterli benim için. Yoksa Mihawk'ın Shanks'tan daha iyi olduğunu herkes bilir .Shanksla aynı potansiyehahajajajj.
Belki o yaraları Şelaleyi yüzerek tırmanırken almıştır.Oden çocuk Mihawk'a bir vursa Mihawk ölür zaten.
Başka türlü gücü yetmezUtanmadan enma ile dalmış.
Yalnız kılıççılar birbirini yedikçe daha da güçleniyorlarHa şöyle yav. Kılıçcılar yesin birbirini
Çocukken Wano'da dır ve Coby gibi hızlı gelişmiştir. Shanks'ı boşver kim takar Shanks'ı. Balonun içini değiştiririzOlamaz çünkü Mihawk çocukken oden daha wanodan ayrılmamış ve shanks ile tanışmamıştı. Oden wanodan ayrıldığında mihawk 20li yaşlarda idi. Yani oden mihawkı veletken hiç görmedi. Eğer mihawk veletken wanoda bulunduysa o ayrı. Bu durumda da oden shanksi tanımadığı için yukarıdaki gibi bir konuşma olmazdı.
Kaido İvankovu bulup şunu erkek yap diyedebilirdi.İddia: Yamato tayfaya katılacak ve ivankov ile tanışınca erkek yapılacak.
Mifak önce Wano'nun yolunu bulsun.Ben sözlere çok takılmadım. Oden'in Mihawk'ı eğittiğini görmek yeterli benim için. Yoksa Mihawk'ın Shan
Shanks'ın tatil yaptığı saçma sapan adayı bulan Wano'yu da bulur.Mifak önce Wano'nun yolunu bulsun.
Kaido önce kendini erkek yaptırsınKaido İvankovu bulup şunu erkek yap diyedebilirdi.