Bunun genelleme olarak yansıması üzücü. Mesela Sanji konusu üzerinden gideyim. Ben Sanji'ye zamanında ne söylediysem, gerçekten içimden gelerek söyledim. Gerçekten yaptığı hareketlerin yanlış olduğunu düşündüm. Zaten Luff'yi dövdüğü olaya kadar Sanji sevdiğim bir karakterdi. Bunu da her zaman söyledim. Şimdi ben WB'yi savununca, bana bile Sanji üzerinden cevap veriliyor. Halbuki çok alakasız durumlar. Yani ortada iki karakter var, ikisini de seviyorum. Birisi kötü bir şey yapınca gömüyorum, diğeri kötü bir şey yapınca savunuyor muyum? Neden böyle bir şey yapayım ki? Ama bunu yapanlar olduğu için ya da öyle düşünüldüğü için, sanki ben de öyle yapıyormuşum gibi yazılıyor. Luffy-Zoro-Apoo olayında mesela, Luffy'nin bayıldığına dair ilk spoiler geldiğinde yazdığım şey şuydu; ''Luffy nasıl bayılabilir ya, saçmalık.'' Çünkü öyle. Ama sonra bir-iki Zoro fanı kardeşim Luffy gömüyor ve ortalık bir anda karışıyor.

Arada ben de kaynıyorum. Veya aynısı bir Luffy fanının da başına geliyor.Aslında bunu toplu bir şekilde bitirmemiz lazım. En azından azaltmalıyız. Çünkü cidden artık antipatik olmaya başladık. Kendimi de dahil ediyorum.
Bölüm ve spoiler yorumlarında artık böyle şeyler olmayacak. Uyarı olmaksızın 1 ay banlayacağız bu tarz gereksiz ve alakasız şeyler yazanları. En azından bu da bir şeydir.