Babamı Karasakal öldürdü diye şu an nefret saçıyor Teach'e ama olmaz olmaz diyemem belli ki saf ve zekası düşük bir kardeşimiz zincirlerini Bakkin'in elinden aldığımız zaman nereye çeksen gelecek bir görüntü çiziyor ki Teach gibi mastermind bir adam böyle bir karakteri rahatlıkla kandırır.Çok yüksek ihtimalle Teach'e katılacak.Teach o yüzden "onlarin ele gecirmesindense kendime almayi tercih ederim" diyor.Ben buna inanıyorum.
Çünkü her ne kadar Yonko dense de bana göre Teach şuan bir Imparator seviyesi değil ve tayfasi yeni yeni kuruluyor.
Gücünü tayfasindan almasi gerek
Bu karakterin backstorysi baya ilginç en çok onu nereye bağlayacak diye merak ediyorum... Öyküde göründüğü ana kadar ne yapıyordu yada var mıydı? Hakkında sıklıkla dönen bir kaç teorininde hep bi gedik noktası, tutarsız taraf var buna bence Vegapunk teorisi de dahil. Ya Oda ustalıkla tasarladı bu karakteri yada son zamanlarda olduğu gibi yaptım oldu mentalitesiyle zorlama şekilde hikayeye dahil etti.Tüm shiciler bir şekilde bizimkilerle bir yerde karşılaştı, bir bu karşılaşmadı.Şuan paket olduğunu düşünebiliriz marco geldi adaya çünkü. Sabo olayı da var muallakta olan arc sonu yine bir hapishane ziyareti görebiliriz ama bu sefer elini kolunu sallayarak girip çıkması gibi bir olay olabilir.
Birde vegapunk deneyi teorileri vardı,olay bu şekilsiz olmayabilir. Vegapunka bağlamak için altyapı da oluşturma ihtimali var. Şeytan meyvesi yapabilecek kapasitede bir insan, bu güçte insan yaratamaz diyemeyiz.