Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu net gibi sonrası biraz zor. Sıralanmıyor cidden :D Ama deneyelim tüm ağır topları. (Tabi şimdiki halleri arc sonunda neler olur bilinmez)
6.Smothie
7.Jack=Ashura
8.Yamato=Denjiro=Inu ve Neko sulong
9.Kid=Law=Kuşa benzeyen kın
10. Zori=Who=Drake
11. Şanşi=Apoo=Sasaki=Hawkins
Dostum o 5'liden sonrası tam bir çingene pazarı o yüzden o topa hiç girmedim ama fena olmamış listen
 
Wb çöp denizciden kılıç yiyor Kaido yemiyor Kaido>Wb diyenler ile aynı mantığı mi yürütüyorsun ?
Dayanıklılık darbe almasına rağmen ayakta kalma bir nevi hp gibi düşün. Haki savunması, meyve savunmaları(Luffy, marco, mr1 örnek verilebilir) defans. Bunuda armor olarak düşün.
Wbnin hpsi çok geniş yüzlerce darbe alıyor birşey olmuyor. Hatta Zoronunkide Luffyden fazladır bu konuda. Fakat genel armor olarak Marco daha sağlam.

Yani şöyle diyelim. Bir kişi hakili vursa tüm mevye gücünü yok etse wb Kaidouya göre daha iyi direnir. Zoroda Luffyye göre. (Kuma olayından söylüyorum bunu)
Fakat üstüne atom bombası atılsa mesela Kaidounun sağ çıkma olasılığı Wbden daha fazla. Veya Marconun.
 
1-Kaido=Big Mom
2-Marco>=King
3-Luffy
4-Queen=Kidd
5-Smoothie
6-Zoro
7-Denjiro=Law
8-Jack>=Ashura
9-Who=Drake=Sanji
10-Hawkins
11-Apoo
 
Konuyu niye değiştirmeye çalışıyorsun ki? Burada Marco'nun savunmasının WB'den de daha iyi olduğu söyleniyor. Değil mi yoksa? Sen Luffy'i al Marco yerine koy, Marco'nun yaptıklarını yapamaz dedin. Aynını WB için de dersin. Kizaru'nun saldırısını o şekilde WB de durduramaz. Aynını Amiral'ler için bile diyebilirsin. WB'nin saldırısını Aokiji'den başka durdurabilecek var mıydı? Doğrudan böyle bir karşılaştırma yapılamaz. Meyve güçlerinin avantajı doğal olarak devreye giriyor bu noktada.
Marconun savunmasının Wbden daha iyi olduğunu kim söyledi ? Konuların ortasından girip kafana göre o bunu demiş bu bunu demiş gibi yorumlar atıyorsun sonra da laf değiştirme diyorsun.İçinde olmadığın konuya müdahil olmadan önce bir oku bunlar ne yazmış diye.Ben Savunmayı kast ederken dayanıklılık ,falan filan diye ayirmiyorum.Marconun savunması Luffyden çok daha iyidir.Buna savunma yapmaya yarayan her şey dahil.

E sen de şey demiyor muydun: Sanki Luffy ve Marco aynı özelliklere sahipmiş gibi Marco MF'de iyi iş yaptı, Luffy onları yapamazdı diyip ve burdan yola çıkıp Marco> Luffy demenin, eleştirdiğin durumdan farkı ne? :)
Aynı özelliklere sahip olması mı gerekiyor illa aynı şeyleri yapması için ? Şenkste anka meyvesi var biz mi bilmiyoruz da Akainuyu durdurabiliyor ? Luffy Mfde 3 amiralin de hedefine ulaşmasını engelleyemezdi bana göre.Bu kadar basit.Buna göre de Marco>Luffy diyorum.Varsa aksini düşündürecek önerin yaz buraya.Konuya ortadan zıplayıp kaçak dövüşmeye çalışmayın.
 
Marco ve Luffy şu an için denktir. Oda Luffy'nin net önünde olan bir karakteri müttefik diye getirmez. O yüzden şu an aşağı yukarı aynı seviyededirler. Bunun üstü amiral zaten. Luffy'nin de şu an amiral seviyesi olmadığına herhalde herkes hemfikirdir.
Şu an için durum bu şekil, aynı kategoridekiler birbirine çok yakındır ama yine kendi içinde sıralama yaptım.

1- Kaido, BM
2- Marco, Luffy, King
3- Kid, Zoro, Queen, Smoothie, Law
4- Jack

Arc sonu:

1- Kaido, BM
2- Luffy
3- Marco, King, Kid = Zoro
4- Law, Queen, Smoothie
5- Jack

Luffy artık amiral seviyesi denebilir hale gelir. Kid ve Zoro ise sağ kol seviyesi. Law konusunda kararsız olmakla beraber, Sağ Kol seviyesine çok yakın olur tahminimce. Power up nasıl alacak bir fikrim olmadığından bir türlü sağ kol diyemiyorum. Dof'a ezilen adam ne yapacak da sağ kol olacak ki? Bu arc support rolünden öteye gidemezse çok güçlenemez zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık