Minik bir kekoyken ilk aşqımdı o bağyanefendi...........Nil Karaibrahimgil=Coby.
Minik bir kekoyken ilk aşqımdı o bağyanefendi...........Nil Karaibrahimgil=Coby.
Ben orasını bilmem reyiz. Sen "denizci olsa İm gelse dokunamazdı" dedin. Ben de denizci olduğu halde İm'in köpeğinin dokunmasından son anda kurtarılan bir karakterin var olduğunu hatırlattım.Koby ılık oğlu ılıklık yapıyor orada. Saka kötülüğün kökünü kazımak üzereydi......
Aynen Garp'ın ne işi var orda ya demiştir içinden.Denizcilerin içinde Garp'ın olması şaşırtıcı olmuştur onun için.Orada Garp'ı gördükten sonra o idamı engelleyemeyeceğini anlamıştı zaten. Çıkış yolu olarak Luffy'i kullandı. Gavat mavat ama kafası çalışıyor bazen.
Ki Luffy'i gördükten sonra yanlış at'a(Ace) oynadığı için pişmanlık içinde öldü Wb......
neFuji'de mi zoro>luffy'cilerden?
Yalnız 798. Bölüme bir daha baktım. Luffy amiralden kan alıyor. Haberin olsun hani.
Ace yerine Luffy olsa onun idam edilmesini kabul eder miydi?Ace korsan yerine denizci olsaydı değil donanma İm gelse dokunamazdı çocuğa........
Ulanİlk sayfa"nın altında kan yokken, ikincisinde kan var.
Senin gözünden de bir şey kaçmıyor he hsmsöxjkdİlk sayfa"nın altında kan yokken, ikincisinde kan var.