Sonra G2 luffy queen indiremez diyorlar.
Biliyorum ya. Zaten G3 kim, amiral kim? Belli ki çizim hatası.O çoğu dövüşte çizdiği toz, çizik değil mi yaw. Sonraki bölümde yok bile. xd
Kaçmaz.Senin gözünden de bir şey kaçmıyor he hsmsöxjkd
Detayı yakalamak için totonu yırtman lazım knk bune lkjflkasjiask.Zaten William da demiş öyle bir detay yok.İlk sayfa"nın altında kan yokken, ikincisinde kan var.
Qısqanma, sen de bul.Detayı yakalamak için totonu yırtman lazım knk bune lkjflkasjiask.Zaten William da demiş öyle bir detay yok.
Fujitora ciddi savaşmadı ki hiç.Ciddi savaşsa Luffyi Allahına kavuşturur adam.Doru düzgün gücünü bile kullanmadı ki.Ah kullansa keşke.Oda yine korkup Sabo vs Fuji yapmadı o da can sıkıntısı
Luffy'nin her hali iyidir.
Koby ile Ace kıyası... Mhhhhhhh....Ben orasını bilmem reyiz. Sen "denizci olsa İm gelse dokunamazdı" dedin. Ben de denizci olduğu halde İm'in köpeğinin dokunmasından son anda kurtarılan bir karakterin var olduğunu hatırlattım.
Garp'ın ne karar vereceğini bilmiyordu. Malum Ace'e dolaylı yoldan da olsa sahip çıkmış.Aynen Garp'ın ne işi var orda ya demiştir içinden.Denizcilerin içinde Garp'ın olması şaşırtıcı olmuştur onun için.
Çok zexirli bir soru bu. Muhtemelen kabul ederdi.Ace yerine Luffy olsa onun idam edilmesini kabul eder miydi?
Evet. Ne olmuş ki? Ace ve Coby arasındaki fark Ace'in aleyhine.Koby ile Ace kıyası... Mhhhhhhh....
Ace adamın elinde büyümüş***. Şeytan'ın çocuğu olmasına rağmen kabullenmiş. Ve değer vermiş. Evet, Koby-kun daha avantajlı. Peki, reyix.Evet. Ne olmuş ki? Ace ve Coby arasındaki fark Ace'in aleyhine.