Doffy'yi yenmek için ruhsuz denilen Katakuri'nin Dof'tan 2 kat daha fazla darbe yiyip bilincini bile kaybetmeden yenilmiş olması ayrı bir ironik değil mi 6 G4 darbesiyle bilincini kaybetmiş adam Dof.Fazlası değil.
İlk defa bir şeyi bilemediğini görüyorum bilemedin derken gerçekten bilemedin yani yanlış bilgi verdin.Bilmiyoruz.
King Kong Gun yani en güçlü G4 saldırısını yemedi Kata.Öncesinde üzerinde kombolar uygulanıp 2 tane D. ile ayrı ayrı dövüşmedi ve organ yok eden kesin ölümlü saldırı da yemedi.Bundan olabilir mi acaba ?Doffy'yi yenmek için ruhsuz denilen Katakuri'nin Dof'tan 2 kat daha fazla darbe yiyip bilincini bile kaybetmeden yenilmiş olması ayrı bir ironik değil mi 6 G4 darbesiyle bilincini kaybetmiş adam Dof.Fazlası değil.
O ne ya?King Kong Gun yani en güçlü G4 saldırısını yemedi Kata.Öncesinde üzerinde kombolar uygulanıp 2 tane D. ile ayrı ayrı dövüşmedi ve organ yok eden kesin ölümlü saldırı da yemedi.Bundan olabilir mi acaba ?
Neyse ki animatörler senin gibi düşünmüyor olsa gerek Luffy animede krakere kkg atacakken aklı çıkıyordu krakerin de atamayınca son anda yırtıyordu.
King Kong gun herhalde.O ne ya?
KKG ile gitmesi Dof'un başka türlü inmeyeceğinden değil ki. Oda'nın bu seçiminin bir sebebi de Dressrosa'nın üstüne çöreklenmiş Dof'un sonunun, görkemli ve tüm adadan hissedilir, görülebilir olması. Daha çok temsili bir son diyebilirsin. Oda bu tarz seçimleri serinin bir çok yerinde yaptı, yapmaya da devam edecek.King Kong Gun yani en güçlü G4 saldırısını yemedi Kata.Öncesinde üzerinde kombolar uygulanıp 2 tane D. ile ayrı ayrı dövüşmedi ve organ yok eden kesin ölümlü saldırı da yemedi.Bundan olabilir mi acaba ?
Neyse ki animatörler senin gibi düşünmüyor olsa gerek Luffy animede krakere kkg atacakken aklı çıkıyordu krakerin de atamayınca son anda yırtıyordu.
Doffy'yi yenmek için ruhsuz denilen Katakuri'nin Dof'tan 2 kat daha fazla darbe yiyip bilincini bile kaybetmeden yenilmiş olması ayrı bir ironik değil mi 6 G4 darbesiyle bilincini kaybetmiş adam Dof.Fazlası değil.
Jango'nun hangi olayda ve nasıl Denizci olduğunu biliyorum. O kısımları ben çevirdim zaten. Bilmediğimiz şey başında ödül olduğu halde nasıl Denizci olarak kabul edildiği.İlk defa bir şeyi bilemediğini görüyorum bilemedin derken gerçekten bilemedin yani yanlış bilgi verdin.
Torpili iyidir belkiJango'nun hangi olayda ve nasıl Denizci olduğunu biliyorum. O kısımları ben çevirdim zaten. Bilmediğimiz şey başında ödül olduğu halde nasıl Denizci olarak kabul edildiği.
Doflamingo'nun yediği saldırılarKing Kong Gun yani en güçlü G4 saldırısını yemedi Kata.Öncesinde üzerinde kombolar uygulanıp 2 tane D. ile ayrı ayrı dövüşmedi ve organ yok eden kesin ölümlü saldırı da yemedi.Bundan olabilir mi acaba ?