O mekanı dagitmayacak şekilde güçlerini geri planda tutarak savaşmış olabilirler. Ayrıca Sabo tarafi ya dayak yemiştir ya da kaçmıştır. Sengoku savas bittikten sonrasında kimle savaşa girecek de öyle bir bandaj gerekecek? Temizlik yaparken bir yeri çizildi o yüzden bandaj taktı olacak değil herhalde.
Dövüşü etkileyen bir çok faktör olabilir. Ona lafım yok. Fuji, Dressrosa ekibini alabilecek olsa; aynı Fuji komutanları yerinden kıpırdatmaz, hiç olmadı kaçmalarına engel olur. Sabo'yu da Greenbull halleder.
Üstelik Fuji yerçekimini bir kişinin üstüne uygulayabilecek kadar spesifik kullanabiliyor. Haliyle Fuji için yıkımdan endişe etmek anlamsız. Çevreye minimum etkiyle de iyi işler çıkartabilen biri. Sabo ve komutanlar, savaşarak geri çekilecek durumdadır. Aksi taktirde Fuji kaçmalarını çok rahat engelleyebilir. Morley'nin yeteneği de bir işe yaramaz.
Bize çizilen tablo, Sabo ve 3 Devrimci komutanının iki amiralle kapışabildiği. O yüzden Fuji tek başına Dressrosa ekibini gömemez. Çünkü Dressrosadakileri gömebilecek Fuji'nin yanına Greenbull'u verirsen, Sabo ve ekibi bırak kapışabilmeyi, kaçabilmeyi; kolaylıkla paket olurlar. Dediğim gibi Fuji komutanları etkisiz hale getirir, Greenbull da Sabo'yu biraz zaman alsa da yener.
Savaşı sonlandırırken üstünde bir yara hatırlamıyorum. Ben o esnada görünmeyen ancak Karasakal ve ekibinin vermiş olabileceği bir yara olabileceğini düşünmüştüm. Off screen alınan bir yara yoksa bandaj anlamsız olacağı için.
Yıkım gücü olarak en güçlüdür. Kullanım olarak ben yer çekimini tercih ederim.
Yıkım sana da zarar getiriyorsa, en güçlü olmasının ne anlamı kalır bilmiyorum. Sırf dünyayı yok edebilecek güç olduğu için en güçlü denilmişse, vs ler için bir anlam ifade etmeyebilir en güçlü paramecia lafı.