Cobra orada Nefertari Ailesi diyor. Dışarıdan gelen kral olsa da, Nefertari Ailesi'nden sayılmaz.e vivinin çocuk yaptığı adama kral demeyecekler mi :S prens mi kalacak herif cobra ölünce :S yada sadece saf kan nefertariler mi kral sayılıyor :/
Cobra orada Nefertari Ailesi diyor. Dışarıdan gelen kral olsa da, Nefertari Ailesi'nden sayılmaz.e vivinin çocuk yaptığı adama kral demeyecekler mi :S prens mi kalacak herif cobra ölünce :S yada sadece saf kan nefertariler mi kral sayılıyor :/
Buz ve Ateşin Şarkısı evrenindeki gibi "kral soyu" mantığı olabilir. Damat olarak gelen şahıs doğal olarak zamanında DH'yi kuran aileden olmayacağından krallık üzerinde hak iddia etmesi de bence imkansız.e vivinin çocuk yaptığı adama kral demeyecekler mi :S prens mi kalacak herif cobra ölünce :S yada sadece saf kan nefertariler mi kral sayılıyor :/
Cobra orada Nefertari Ailesi diyor. Dışarıdan gelen kral olsa da, Nefertari Ailesi'nden sayılmaz.
önceden var olduğunu bile hatırlamadığım bu gizemi çözülenler rafına kaldırıyorum.Buz ve Ateşin Şarkısı evrenindeki gibi "kral soyu" mantığı olabilir. Damat olarak gelen şahıs doğal olarak zamanında DH'yi kuran aileden olmayacağından krallık üzerinde hak iddia etmesi de bence imkansız.
Ben daha güzel gizemler buluyordum. Bu çok vasat, hemen çözdük.önceden var olduğunu bile hatırlamadığım bu gizemi çözülenler rafına kaldırıyorum.
öyle, mihawkın kılıcını nasıl çektiğini hala anlayabilen yokBen daha güzel gizemler buluyordum. Bu çok vasat, hemen çözdük.
Niye hepsi 70'de mi çocuk sahibi oluyor?Her biri 70 yaşında ölse 840 yıl ediyor zaten
o kurehanın yaşından yapılan bi çıkarımmış galiba :SOpta yaşam süresi 160 yıl değil miydi ? Sanki SBS'de geçiyordu .
Çünkü o Mihawk. Kolaydı.öyle, mihawkın kılıcını nasıl çektiğini hala anlayabilen yok
hayır, aslında kılıç hakiydiÇünkü o Mihawk. Kolaydı.